2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نی نی سایت چه ربطی داشت  

خیلی ربط داشت همه ذوق مدیکور مثبت و آزمایش خون مثبت رو دارن آدم فکر میکنه دیگه حامله شد تمومه دیگه صاحب بچه میشه در صورتی که این بی بی چک امید واهی و الکیه صرفا" حامله شدن مهم نیست همه تا باردار میشن عکس بی بی چک میزارن و و بقیه میگن مبارکه انگار دیگه تضمینی هست همه این خوشبین بودنها باعث میشه آدم دچار فشار روانی میشه من سونو دادم ساک حاملگی بوده کیسه زره بوده  فتال پل بوده چه فایده قلبی در کار نیست پس بهتر مقدمات بارداری رو بی خیال بشیم هر وقت جنین قلب داشت بیایم تاپیک بزنیم بقیه تبریک بگن نه صرفاً یه عکس بی بی چک مثبت!!!

من لكه بيني داشتم زياد رفتم ٨هفته قلب نداشت گفت سقط كن نكردم ١٢هفته رفتم قلب تشكيل شده بود

آخه بدبختی اینه کهاز هفته پنج تا الان که هفته هشت تموم شده جنین رشدی نداشته چطور میشه امیدوار بود و منتظر صدای قلب بود!

خیلی ربط داشت همه ذوق مدیکور مثبت و آزمایش خون مثبت رو دارن آدم فکر میکنه دیگه حامله شد تمومه دیگه ص ...

استارتر احتمالا روز بدی باردار شدی

نطفه ضعیف بوده

دفع بعد حتما کیت بذار که روزای تخمک گذاری اقدام کنی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

استارتر زیاد خودتو ناراحت نکن   میدونم خیلی سخته  امیدوار بودی  اما جوونی  دوباره  تو شرایط بهتر میتونی باردار بشی و  بچه رو در اغوش بکشی

از فامیل های همسرم  فشارش رفت بالا  تو هفت ماهگی سزارین کرد یه هفته بچه تو  دستگاه بود  این بنده خدا  میرفت میدید و شیرش میداد  اما  زنده نموند   کلا خانومه بهم ریخت   باز شما تو هفته های اولیه  سقط می کنی وابسته نشدی   اسم نداره  دختر پسرش معلوم نیست

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

دوستم هم اول عروسیش متوجه بارداری نشده بود خود به خود سقط شد   دیگه بعدش تا چندسال حامله  نشد  بعد از کلی درمان و دکتر  خدا بهشون یه بچه  داد  هنوز این بچه  دوسالش نشده بود دکترها گفته بودن دیگه باردار نمیشی  اینم ناخواسته  دومی رو باردار بود  تا  چهارماهگی بچه هم پریود میشد  اصلا متوجه نشده بود  اون دوتا بچه رو  خدا بهش هدیه داد  لطف خدا زیاده

بعد از چندسال  خواست باردار بشه هرسال باردار میشد  هربار هم سقط میشد باز بعد از سه تا سقط  بچه سومی رو ناخواسته  باردار شد و موند واسش  

الان اصلا به اون سقط ها فکر نمی کنه  انگار نه انگار که  وجود داشته

شماهم به خدا توکل کن   خدا هرزمان که بدونه بهترین وقتش هست  هدیه شو میده سالم و سلامت هممیده ان شالله

استارتر زیاد خودتو ناراحت نکن   میدونم خیلی سخته  امیدوار بودی  اما جوونی  دوبار ...

ممنونم از دلداریتون آره عزیزدلم حرف شما درست هست اون داغ خیلی سخته که بچه به دنیا بیاد و بعد از دست بره خدا به اون مادر داغدار صبر و آرامش بده  و به ما هم دل بزرگ بده و هر چی خیر هست پبش بیاددیگه قسمت اینطوری شد که این بارداری از بین ببره یکسال اقدام بودم همسرم کم تحرکی اسپرم داشت سه ماه دارو خورد نتیجه این شد 

دوستم هم اول عروسیش متوجه بارداری نشده بود خود به خود سقط شد   دیگه بعدش تا چندسال حامله   ...

ممنون دوست عزیزم  خدابزرگه د ل ما بنده ها کوچیکه برای آرامشم دعا  کنیدهر چی خیر هست پیش بیاد

ممنونم از دلداریتون آره عزیزدلم حرف شما درست هست اون داغ خیلی سخته که بچه به دنیا بیاد و بعد از دست ...

برا کم تحرکی اسپرم

هرروز یه قاشق  سیاهدونه عسل بخورن

هفته ای سه بار نخوداب

هفته ای سه بار پیاز تفت داده باروغن زیتون و بعد شکستن تخم مرغ ترجیحا محلی توش  

نوک سوزن  ژل رویال هرروز

اینارو بخورن  بعد از سه ماه دیگه  دقیق رعایت بشه  به سلامتی باردار میشی