2777
2789
عنوان

بچم یعنی کامله ؟؟؟

416 بازدید | 33 پست

پنج شنبه 37هفته 2روز میشم طبق پری ... سونوم ولی میشم 36هفته 1روز ... سزارین میشم پنج شنبه بچه کامله یعنی وزنشم دو روز پیش سونو دادم 2800بود ....

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کامله. بچه من 36 هفته و 4روز اومد کامل بود  تو ماهای بالا هم دستگاه سونو خطا داره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چرا بیشتر نمیزاری بمونه؟

دیابت دارم و اینکه دکترم پنج شنبه شیفتشه  و دیگه نیست وگرنه طبیعی میشم میفتم دست ماما ها و دکتر دیگه که اصلا دوست ندارم

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

بزار ۳۸-۳۹ هفته سز کن . هفته های اخر هر چی بیشتر باشه داخل شکم بهتره و بیشتر وزن اضافه میکنه.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
دیابت دارم و اینکه دکترم پنج شنبه شیفتشه  و دیگه نیست وگرنه طبیعی میشم میفتم دست ماما ها و دکتر ...

پس این هفته رو خوب بخور ب پهلو چپم بخاب😅انشالله بسلامتی دنیا بیاد

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
وای خدا بچها بگید برا اسید معده و ترش کردن چیکار کنم دارم میمیرم😭

منم اسهال معده درد میشم هی هی یبوست میشم دو روز دوباره بعد اسهال میشم معده درد. 

وای خدا بچها بگید برا اسید معده و ترش کردن چیکار کنم دارم میمیرم😭

ماست و دوغ بخور 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خانومی میشه تاریخ اولین روزآخرین پریودتوبهم بگی ؟؟؟

4/4