2777
2789
عنوان

بچم یعنی کامله ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 33 پست
شما هم زایمانتون تو ایام عید میشه؟

اره اول دوم عید سزارین میکنم شایدم ۲۹اسفند

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس سونو اخری ک دادیو بزار

خونه نیستم  خونه مادرمم  

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم
مطمئنی خوب میکنه معدمو؟😭

نمیدونم😁اما دوستم. خیلییی حالش بد بود دوغ ک خورد کامل خوب شد .‌ 

کلا تا ۵ ماهگی تهوع هست متاسفانه . اما من نداشتم . 

ویتامین ومکمل خوب بخوور . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
نمیدونم😁اما دوستم. خیلییی حالش بد بود دوغ ک خورد کامل خوب شد .‌  کلا تا ۵ ماهگی تهوع هست متاس ...

حالت تهوع ک ندارم عزیزم نمیدونم چون نی نی بزرگ شده فشار میده ب معدم همش اسید میده بالا داغونم یعنی😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
آهان..به سلامتی ....من از هفتم تا چهاردهم منتظرم ...میترسم دکتر خوب تو ایام تعطیلات نباشه

سلامت باشی عزیزم خب واس دکتر خودت بگو ک باشه حتما

اره اول دوم عید سزارین میکنم شایدم ۲۹اسفند

اخی اخراشی کککککهههه.. عزیزم ب سلامتی .. تحمل کن . بخاطر موهای نینیه نازته ک اینجوری میشی.. سعی کن مقدار غذاتو کم کنی و فاصلشو بیشتر .. دراز نکش بعد عذا .. اب و میوه نخورپشت غذا

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اخی اخراشی کککککهههه.. عزیزم ب سلامتی .. تحمل کن . بخاطر موهای نینیه نازته ک اینجوری میشی.. سعی کن م ...

😅😅😅اره اخراشه راحت میشم تا ده یازده روز دیگ توی سونو سی هفته میگفت موهاش پشتش اویزونه😐😆😆چقدر مگ مو داره این نی نی ما گمونم موهاش تا توی کمرش باشن دنیا بیاد

دیابت داری انسولین میزنی؟ منم دیابت داشتم طبیعی داشتم دوتا

بزار بچه ات رشدش هرچه بیشتر توی رحمت باشه برای قوی شدنش بهتره همه چی وزنش نیست

37 خیلی زوده

این که دکترم نیست و این حرفا دلیل مناسبی برای زودتر بدنیا اوردن بچه نیست عزیزم

دخترم 14 بهمن 97 قدم به دنیا گذاشت..خدایا شکرت
مونا بزار ۱/۱/۹۸ بشه تولدش 😍

اگ حالا دکتر قبول کنه ۱/۱/گمونم میشه جمعه ن؟اگ ۲۹هم زایمان کنم تاریخش حتما میگم یک/یک بزنه چون حیفه بخاطر یه روز یکسال عقب بیوفته😅

اگ حالا دکتر قبول کنه ۱/۱/گمونم میشه جمعه ن؟اگ ۲۹هم زایمان کنم تاریخش حتما میگم یک/یک بزنه چون حیفه ...

ایشالله بسلامتیییییی ❤❤❤❤❤❤❤

پسر منم ۱_۲_۹۵ تولد شد

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
😅😅😅اره اخراشه راحت میشم تا ده یازده روز دیگ توی سونو سی هفته میگفت موهاش پشتش اویزونه😐😆😆چقدر م ...

ماشالله واای عالیه . من خیلی بچه مووودار دوست دارم . عزیزممم😍😍😍😍😍.. خدارو شکر. ب سلامتی زایمان کنی. چه عیدی خوبی. سر سال تحویل . 

منم امروز وقت دکتر داشتم و خیلی میترسیدم بگن طبیعی .. اما. چون بچه اولم سز بود و ۸سال میگذره. اختیاری کردنم. گفتم سز میخوام 😊😊😊😊