2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده اول صبحی

267 بازدید | 22 پست

داشتم کابوس وحشتناک میدیدم دیگه بعد ازاینکه کلی اذیت شدم خداروشکر بیدارشدم اما دارم ازسردردوحالت تهوع میمیرم.. بچه ها من از وقتی بچه بودم همیشه کابوس میبینم تنها آرزوم اینه یه شب آسوده و راحت بخوابم ولی نمیشه..دیگه خسته شدم.. الانم خییییلی حالم بده

خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای جدی میگی ... منم دقیقا همین طوریم آرزوم یه شب راحت بخوابم هر شب خواب میبینم گاهی هم کابوس صبح ها حس میکنم خسته ام خوب نخوابیدم 😭😭😭😢 چند ساله که این طوریم ... خیلی بده استارتر 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

باید بری روانشناس ببینتت،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم خیلی کابوس میبینم. همش تو خواب در حال فرارم. اگه راهی پیدا کردی به منم بگو.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 
وای جدی میگی ... منم دقیقا همین طوریم آرزوم یه شب راحت بخوابم هر شب خواب میبینم گاهی هم کابوس صبح ها ...

منم اينجوريم شبا هميشه خواب ميبينم بيشتر هم كابوس بستگي به فكر و خيالم داره 

اگه روز سختي رو گذرونده باشم شبم بيشتر اذيت ميشم

منو پسرام   
منم اينجوريم شبا هميشه خواب ميبينم بيشتر هم كابوس بستگي به فكر و خيالم داره  اگه روز سختي رو گ ...

وای اره 😭 خوب خیلی بده من احساس میکنم خوب نخوابیدم چرت و پرتم خواب میبینم صبح که پا میشم گیجم اصلا 😭 ارزوی یه شب خواب ندیدن به دلم موند

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺