بهارسبززندگی مدیر عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 798 عنوان حالم خیلی بده اول صبحی | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 22 پست داشتم کابوس وحشتناک میدیدم دیگه بعد ازاینکه کلی اذیت شدم خداروشکر بیدارشدم اما دارم ازسردردوحالت تهوع میمیرم.. بچه ها من از وقتی بچه بودم همیشه کابوس میبینم تنها آرزوم اینه یه شب آسوده و راحت بخوابم ولی نمیشه..دیگه خسته شدم.. الانم خییییلی حالم بده خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی 1397/12/20 | 07:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sefidbarfi76 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 4213 بریدم دیگه واقعا😭 اخه دعا و اینام میخونم ولی فایده نداره حتی قرآن میزارم بالا سرم میخوابم بازم فایده نداره زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
بهارسبززندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 798 ايت الكرسي بخون قبل خواب و بنويس رو كاغذ بزار زير بالشت خيلي خوبه هرکاری بگی کردم.. یکی گفت قرآن بذار کناربالشتت بخواب اینکاروکردم.. یکی گفت چاقو بذارزیربالشتت یکی گفت 10 تا آیت الکرسی بخون هرکی هرچی گفت کردم اماانگاربدترمیشمممم خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی
بهارسبززندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 798 اخه دعا و اینام میخونم ولی فایده نداره حتی قرآن میزارم بالا سرم میخوابم بازم فایده نداره دقیقا عینه من.. میگن یکی ازدلیلاشم بخاطر مزاج سرد غلبه بلغمیه.. شمامزاجتون چیه خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی
مهس75 عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 3109 هرکاری بگی کردم.. یکی گفت قرآن بذار کناربالشتت بخواب اینکاروکردم.. یکی گفت چاقو بذارزیربالشتت یکی گف ... پس برو دعا نويس برات يه دعايي بنويسه كه از شر كابوس بد راحت شي صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
sefidbarfi76 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 4213 دقیقا عینه من.. میگن یکی ازدلیلاشم بخاطر مزاج سرد غلبه بلغمیه.. شمامزاجتون چیه نمیدونم مزاج و اینا سر در نمیارم ولی حس میکنم سرد 🤔 فکر نکنم خوب بشیم تا اخر عمر 😭 من یه شب نشد خواب نبینم زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
sefidbarfi76 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 4213 پس برو دعا نويس برات يه دعايي بنويسه كه از شر كابوس بد راحت شي من نوشتم خواهر فایده ای نداره زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
بهارسبززندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 798 پس برو دعا نويس برات يه دعايي بنويسه كه از شر كابوس بد راحت شي قراره انشالله برم خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی
mehrsamamirhosein عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1190 وای اره 😭 خوب خیلی بده من احساس میکنم خوب نخوابیدم چرت و پرتم خواب میبینم صبح که پا میشم گیجم اصلا ... منم منو پسرام