2777
2789

اول یه توضیح بدم که کیف دورنگ میشه و سه مدل داشت.یکیش سبز پسته ای و نقره ای میشد.یکیش مشکی و قرمز تند.یکیشم مشکی و قهوه ای مایل به طلایی که اینو تو عکس میبینید.من مشکی و قرمزشو قبلا دیده بودم که رفتم بگیرم تموم کرده بود و اینو برداشتم حالا پس فردا گفته قرمز مشکیشو میاره به نظرتون عوض کنم یا نه؟سوال بعدی واسه کفشم کفشی که برداشتم صورتی هم داشت صورتی نازی بود جیغ و پر رنگ‌ نبود.شلوارم مشکی جذبه این کفش بیشتر بهش میاد یا صورتی؟ممنون میشم جواب بدین خیلی مهمه واسم

پولكاي كيفت مشكلي باشه بهتره هميشه بزار تو همين حالت باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کفشاتو خیلی دوست داشتم

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟قهوه ایش خوب نیست؟به نظر مشکی قرمزو بگیرم یا همین بهتره

قهوه ايش بدرنگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کیفا رو یه فکری ب حالشون کن :/

ب هرحال مبارکه 😥

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/