2777
2789
عنوان

متاهلی یا مجردی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 106 پست
نه میگم همه ی کارهایی که یک زن آرزو داره رو انجام دادم اما معتقدم ازدواج خوب بر تمام این موفقیت ها ...

اره درستش اینه ادم متعادل زندگی کنه هم زندگی هم درس و کار منم میانه روی رو ترجیه میدم 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
از طریق صحبت با مامانا وارد شیم بهتره فک کنم!

ووووووی مامانو که نگوووووو

هروقت بهش میگم اولش کلیییی میخنده و درحال قهقه میگه باز تو خل شدی

بعدش میگه برو دختره ی پاچه پاره خجاااالت بکش😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه ببین الان من کلی درس دارم و اتفاقا کلی دغدغه! واقعا یکی کنارم باشه مث همسر به نظرم خیلی از لحاظ ...

خب الان دلت میخواد متاهل شی

متاهل شدی و کلی فکر خرج و مخارج و خانواده همسرو....شد دغدغه ات!میگی ای وای مجردی چه راحت بودم!!!

هیچ کدوم بد نیست

فقط نوع قشنگیش فرق داره

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
نه فک کنم تو هم مث من با شوخی و اینا در مورد ازدواج با مامان بابا حرف میزنی فک کنم باید جدیش کنیم!

والا واسه من که جدیو شوخیش فرق نداره بابا فرمودن حرف شوهر بزنی دهنت مورد عنایت قرار میگیره😐

من تا الان ۱۳ میلیون خرج کردم و سه ماهی هست وکالت طلاقم گرفتم و هنوز نتونستم جدا بشم و تصمیم دارم وک ...

عزیزم

شما دقت نکردی!

گفتم ازدواج خوب

شما اگه ازدواجت خوب بود که سراغ طلاق نمیرفتی

پس با عرض شرمندگی مشمول کمک هزینه ی من نمیشی

به عنوان یه مجرد با تجربه و سن بالا؛ ۱۰۰ ٪ ازدواج خوب خیلی خیلی بهتر از تجرده  هر کی مخالفه و ...

من شیرازم

یکی از بهترین مشاورای شهرمون میگفت ۹۵ درصد ازدواجها  در ایران کاملا مردسالارانه هستو زن مثل یه کالا دارایی مرد حساب میشه. البته ایشون این رو میفرمودند که باز هم با این شرایط اگه زن بخواد میتونه زندگی کنه!!! البته من همون بار اخری بود که رفتم پیششون!!!!!

من شیرازم یکی از بهترین مشاورای شهرمون میگفت ۹۵ درصد ازدواجها  در ایران کاملا مردسالارانه هستو ...

ببین الان این همه خانوما و آقایونی که با عشق دارن زندگی میکنن نگاه کالا به زن دارن؟!

اگه تو غرب زندگی میکردی چی میگفتی!

من شیرازم یکی از بهترین مشاورای شهرمون میگفت ۹۵ درصد ازدواجها  در ایران کاملا مردسالارانه هستو ...

خب حالا چکار کنیم چون اینجوره تا اخر عمرمون تنهایی بگذرونیم ؟

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
خب الان دلت میخواد متاهل شی متاهل شدی و کلی فکر خرج و مخارج و خانواده همسرو....شد دغدغه ات!میگی ای ...

هر دغدغه ای باشه جز درس و امتحان و استرس!

ازدواج یه چیز داشته باشا آرامشه با تمام دغدغه هاش!

من شخصا نمیدونم دقیقا چه صحبتهایی شده بینتون

اما واقعا زندگی های خوب رو دیدم و نه اینکه شنیده باشم

زن سالارانه هم دیدم

اما متوازن خوبه

ببین الان این همه خانوما و آقایونی که با عشق دارن زندگی میکنن نگاه کالا به زن دارن؟! اگه تو غرب زند ...

حداقل سه تا از اشنایانم با اقایان اروپایی ازدواج کردن و زندگی بسیار خوبی دارن. این شعارها رو که غرب چنین است و چنان است مثل بقیه دروغهایی هست که سالها به خورد ما دادن

حداقل سه تا از اشنایانم با اقایان اروپایی ازدواج کردن و زندگی بسیار خوبی دارن. این شعارها رو که غرب ...

آخه واقعا من که کم نمیبینم دور و ورم که چقدر باهم عاشقانه زندگی میکنن!

واقعا یه آدم معمولیم میفهمه این آمار درست نیست!

بعد واقعا وقتی یه شاغل فرانسوی که داشتم میدیم میگفت من محل کارم امنیت جنسی ندارم نگاه کالاگونه نیست؟!