2777
2789
عنوان

متاهلی یا مجردی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 106 پست
به عنوان یه مجرد با تجربه و سن بالا؛ ۱۰۰ ٪ ازدواج خوب خیلی خیلی بهتر از تجرده  هر کی مخالفه و ...

دمت گرررررم .جا داره به متاهلان همیشه نالان بگم اگه راس میگی طلاق بگیر 😏😏😂

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعضیا فک کنم زیادی توقعشون بالاست!

توقعشون بالانیس من میشناسم اینجور ادما رو اینا فقط عادت کردن اه و ناله شونو با مردم ب اشتراک بذارن خوشیاشونم تنهایی کیفشو ببرن خیلی بدم میاد از اینجور زنا که دو دستی شوهراشونو چسبیدن به مجردا توصیه میکنن ازدواج نکنن

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
(اگرچه زوده هنوز!) ولی ۱۹!!!

شاید کمی جوان باشی اما خیلی هم زود نیست

هر وقت دلت گفت ازدواج میخوام به هیچ دلیل سطحی بهش نه نگو

مردم خوشی هاشون برای خلوتشونه و غمشون برای جمع

پس حواست باشه که از خوشبختی تاهل تو این سن هم بهت نمیگن

منظورم اینه که مثلا فرهنگمون انگار عیب میدونه یه دختری بگه که "آره من دوست دارم ازدواج کنم". خیلی از ...

خب این اسمش حیاست نه کلاس

یه دختر روش نمیشه بگه شوهر میخوام چون عزت نفسش نمیزاره...حس خواسته شدنش نمیزاره

وگرنه کلاس نداره!!

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
بستگی به شهرت و مدل خانوادت داره. مثلا فامیلای ما صد سال پیشم بیست سالگی ازدواج نکردن 😁 بخاطر همین ...

یا ابالفضل😂😂😂

ببین تو فامیلا و دوستامونو هممممه زیر بیست بودن

ولی پدرم و البته خودم مخالفه ازدواج زودیم منم تااااازه میخوام خاستگار راه بدم اومدیمو تا 10 سال دیگه کسی به دلم ننشست ولی بابام قبول نمیکنه😑