خانوما من به نظرم یه جورایی با وجود این که خیلی ها غر میزنن که ازدواج کردیم فلان شده، ولز وقتی یکی کنارت باشه بهت توجه کنه، باهاش صمیمی صحبت کنی خیلی بهتر از تنهایی و گشتن با دوستاییه که خیلیاشون دنبال منفعت خودشونن،
منظورم اینه که مثلا فرهنگمون انگار عیب میدونه یه دختری بگه که "آره من دوست دارم ازدواج کنم". خیلی از خانومای متاهل هم روشون نمیشه بگن خیلی از ازدواج کردن راضی ان. من دوستم تو خلوتمون میشناسمشا آرزووووشه ازدواج کنه و صد بار شکست عشقی خورده و نمیتونه دو دیقه سینگل بمونه. ولی همیشه پیش همه میگه مردا الن بلن بو میدن عشق است مجردی
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
به نظرتون 20 سال چطوره واسه اینکه خاستگار راه بدم؟
بستگی به شهرت و مدل خانوادت داره. مثلا فامیلای ما صد سال پیشم بیست سالگی ازدواج نکردن 😁 بخاطر همین منم شخصا خودم حس میکنم هنوزم خیلیییی بچه ام و خواستگار راه دادن آزار کودکانه برام 😁 با اینکه ازت بزرگترم.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)