2777
2789
عنوان

متاهلی یا مجردی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 106 پست

واسه هرکسی فرق میکنه فقط باید انتخابت مناسب باشه عزیزم بعضیا دوران متاهلی بیشتر از مجردی آرامش دارن بعضیا هم برعکسن 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی کلاس داره مگه؟؟ منم ازین ب بعد بزارم😀

منظورم اینه که مثلا فرهنگمون انگار عیب میدونه یه دختری بگه که "آره من دوست دارم ازدواج کنم". خیلی از خانومای متاهل هم روشون نمیشه بگن خیلی از ازدواج کردن راضی ان. من دوستم تو خلوتمون میشناسمشا آرزووووشه ازدواج کنه و صد بار شکست عشقی خورده و نمیتونه دو دیقه سینگل بمونه. ولی همیشه پیش همه میگه مردا الن بلن بو میدن عشق است مجردی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
به نظرتون 20 سال چطوره واسه اینکه خاستگار راه بدم؟ 

بستگی به شهرت و مدل خانوادت داره. مثلا فامیلای ما صد سال پیشم بیست سالگی ازدواج نکردن 😁 بخاطر همین منم شخصا خودم حس میکنم هنوزم خیلیییی بچه ام و خواستگار راه دادن آزار کودکانه برام 😁 با اینکه ازت بزرگترم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)