2777
2789
عنوان

کسی مریض دکتر افسانه ساسانی بوده؟؟

5602 بازدید | 11 پست

سلام. میخام بدونم کسی با دکتر ساسانی سزارین داشته تا حالا. کارش چطوره؟  

چون متخصص نازایی هستن. منم زیر نظرش باردار شدم. میخام بدونم سزارین هم خوبه کارش یا نه

خدایا هزاران بار شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مشکلت چی بود باهاش نتیجه گرفتی من یکسال میرفتم پیشش اخرشم هیچی خیلی ازش تعریف شنیدم ولی برای من ...

بله عزیزم من آی وی اف کردم بار دوم مثبت شد خدا رو شکر،  

خدایا هزاران بار شکرت

دکتر خوبی نیست  ازنظر من و بسیار میکشونه مطب 

حتی برای نگاه کردن یه ازمایش پول ویزیت میگیره  و ...

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
دکتر خوبی نیست  ازنظر من و بسیار میکشونه مطب  حتی برای نگاه کردن یه ازمایش پول ویزی ...

و اینکه صد دفعه میکشونه مطب بعدم میگه تخمدانت ورم کرده .. یعنی هنوز مهارت کافی نداره تو دارو دادن

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
دکتر خوبی نیست  ازنظر من و بسیار میکشونه مطب  حتی برای نگاه کردن یه ازمایش پول ویزی ...

خدا ازش نگذره منم هماتوم دارم مثلا مریضش هستم انقدر بی خیال جواب تلفن من نداد که بگه با خونریزیم چیکار کنم 

خدا ازش نگذره منم هماتوم دارم مثلا مریضش هستم انقدر بی خیال جواب تلفن من نداد که بگه با خونریزی ...

منم ازش متنفرم  

منم ۷ ماه تحت نظرش بودم

بشدت پولکی

یجورایی لال

به هیچ عنوان توضیح نمیده و هر دفعه سونو سونو و سونو 

اصلا پیشنهاد نمیکنم

تو این هفت ماه فقط از یه دارو استفاده کرد بدون اینک دوزش و بالا پایین کنه یا داروم و عوض کنه

خدا ازش نگذره بخاطر در دسترس نبودنش باعث سقطم شد

البته بارداریم طبیعی بود بعدش تحت نظرش بودم تا الان

منم ۷ ماه تحت نظرش بودم بشدت پولکی یجورایی لال به هیچ عنوان توضیح نمیده و هر دفعه سونو سونو و سون ...

واااای دقیقا این منی خدا لعنتش کنه بهم گفت ای وی اف کن قبول نکردم با دارو باردار شدم قلب بچم میزد همه چیزش خوب بود دمه عید به خونریزی افتادم بهش زنگ زدم جواب نداد رفتم بیمارستان از بیمارستان بهش زنگ زدن باز جواب نداد آخرش بچم تو شکمم مرد ۹ عید تازه جواب داد بچت سقط میشه حتی یه دارو نداد خودم رفتم قرص سایتوتک پیدا کردم بچم سقط کردم بعد رفتم پیشش گفت حالا مگه چی شده نازایی که نداری دوباره بیا اقدام کن ماه دیگه انقدر بی سواد نمیدونه قرص عوارض داره نباید زود باردار بشم خدا واسش نسازه همش سونو سونو بی سواد احمق