2777
2789

خانوما من اضافه وزن دارم و پریودامم نامنظم بود چندماه پیش سونو دادم متوجه شدم یکی ازتخمدونام پلی کیستیک بود ک. دکتر بهم متفورمین ودوفاستون داد اما هی مینداختم پشت گوش ومصرف نمیکردم.. تا یک ماه پیش شروع کردم داروهامو مصرف کردم عرق رازیانه هم خوردم ورزش هم میکردم امافقط یکماه.. سايزم کمترشد.. خلاصه دیشب اقدام کردیم.. امیدی هست باردار بشم؟ 

خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پیاز درمانی عالیه به من که خیلی خوب جواب داد حتمن امتحان کن تو نت سرچ کن دستورشو من فولیکولم ۱۳بود یکی دو ماه استفاده کردم رفتم سونو دادم فولیکولم شده بود ۲۴دکتر تعجب کرده بود میگف چی کردی

شوینده رطوبت رسان اینتنسیو برای بانوانی که خشکی در ناحیه ژنیتال خود دارند تولید شده است (خشکی‌هایی به علت مصرف دارو – تغییرات هورمونی مانند یائسگی و…). این محصول غنی از اسیدهای چرب و عصاره آلوورا می‌باشد تا نهایت آبرسانی را به ناحیه ژنیتال داشته باشد. PH کمی قلیایی و عصاره بورداک این پاک کننده را برای استفاده‌ی روزانه مناسب کرده است. نتایج فوری ۲۶% رطوبت رسانی بیشتر پس از استفاده ۹۰% از زنانی که این محصول را استفاده کردند از رطوبت رسانی آن احساس رضایت کردند و ۸۱% اظهار داشتند که ناراحتی ناشی از خشکی و کشیدگی در پوست را برطرف کرده است. فاقد صابون، پارابن و فنوکسی اتانول روش مصرف: این محصول مانند صابون مایع برای پوست و مخاط خارجی قابل استفاده است. پس از مصرف به خوبی شسته شود. مصرف روزانه بلا مانع است. این محصول به زنانی که از خشکی ناحیه ژنیتال شکایت دارند پیشنهاد می‌شود

لینک خرید محصول

http://www.arsesbeauty.com/Product/2468/شوینده_رطوبت_رسان_اینتنسیو_سفورل