2777
2789

بچه ها من دوروز قبل موعدم تخمدان چپم سفت شده بود و تا شب خوب شد روز بعش زیرشکمم به سمت تخمدان چپ سنگین شده بود واونم فرداش بهتر شو وروز موعدم خوب خوب بودم بعد شبی که موعدم بود بی بی چک بعد یکساعت مثبت داشت فرداشم بعد دوساعت مثبت شد و صورتی شد از این قطره چکانی ها که تاحالا مثبت نشده بود بعد 31 پری آزم منفی شد دوره هامم بین 26 روز تا 30 روز متغییره حالا 35 پری ام و 9روز گذشته از پری سابقه کیست و اینا ندارم موقع پری هم معمولا دلدرد ندارم و راحتم هیچ علائمی هم ندارم حالا میخوام تجربیاتتونو در اختیارم بذارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مارکو زدی؟

بچه ها من قطره چکانی مدیکور زدم که دوتا بعد یکساعت مثبت شد بعد دوباره مدیکور زدم منفی بود یکبارم ریما زدم از اینا که تو جریان ادرار میگیری اونم منفی بود حالا نمیدونم

من امپول زدم.26پری ام بزنم بی بی چک؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
بچه ها دیشب زدم منفی بود حالا فرداصبح باز میزنم

عزیزم به نظرم ازمایشتو دوباره تکرار کن. ممکنه زود ازمایش داده باشی. 

ولی من خودمم بارها مدیکور برام مثبت کاذب بود. کیست هم نداشتم. بهتره اگه ازمایش دادی و منفی بود ، سونو بری و عفونت ادراری هم چک کنی. 

انشالله که اونکه میخای بشه.