2777
2789
عنوان

کیا رنگ و مشزدن ابتدای سه ماه سوم بارداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکی نبود بگه چرا موهاتونو کوتاه کردین 😁😁😁 حالا دنبال مصنوعیش بریم

من موهام کوتاه نیس.چون رنگ نداره مشکیه میخام اکستنشن کنم ک تنوع بشه خسته شدم اخه.میزنم ک مث هایلایت بشه.بعدم من همکارام برام میزنن راحتم

من موهام کوتاه نیس.چون رنگ نداره مشکیه میخام اکستنشن کنم ک تنوع بشه خسته شدم اخه.میزنم ک مث هایلایت ...

عالی پس خوشبحالت.....

من که کوتاه کردم پسرونه قشنگ تیغ زدم دو ماه بعدش فهمیدم باردارم دیگه موند

خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه 
عالی پس خوشبحالت..... من که کوتاه کردم پسرونه قشنگ تیغ زدم دو ماه بعدش فهمیدم باردارم دیگه موند

خوبه شوهرت مخالفت نکرد.منکه بخاطر تنوع طلبیم تااون حد کوتاه نمیکنم.اما برای اتلیه لازمه موی بلند قشنگتره توعکس

خوبه شوهرت مخالفت نکرد.منکه بخاطر تنوع طلبیم تااون حد کوتاه نمیکنم.اما برای اتلیه لازمه موی بلند قشن ...

مخالفت بسکه مو تو خونه جمع کرده بود خودش همکاری کرد ماشین کرد برام پشتشو 😂😂😂

خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه 

شوینده رطوبت رسان اینتنسیو برای بانوانی که خشکی در ناحیه ژنیتال خود دارند تولید شده است (خشکی‌هایی به علت مصرف دارو – تغییرات هورمونی مانند یائسگی و…). این محصول غنی از اسیدهای چرب و عصاره آلوورا می‌باشد تا نهایت آبرسانی را به ناحیه ژنیتال داشته باشد. PH کمی قلیایی و عصاره بورداک این پاک کننده را برای استفاده‌ی روزانه مناسب کرده است. نتایج فوری ۲۶% رطوبت رسانی بیشتر پس از استفاده ۹۰% از زنانی که این محصول را استفاده کردند از رطوبت رسانی آن احساس رضایت کردند و ۸۱% اظهار داشتند که ناراحتی ناشی از خشکی و کشیدگی در پوست را برطرف کرده است. فاقد صابون، پارابن و فنوکسی اتانول روش مصرف: این محصول مانند صابون مایع برای پوست و مخاط خارجی قابل استفاده است. پس از مصرف به خوبی شسته شود. مصرف روزانه بلا مانع است. این محصول به زنانی که از خشکی ناحیه ژنیتال شکایت دارند پیشنهاد می‌شود

لینک خرید محصول

http://www.arsesbeauty.com/Product/2468/شوینده_رطوبت_رسان_اینتنسیو_سفورل