2777
2789

سلام مامانا من دوروزه بجز ابمیوه نتونستم چیزی بخورم. شماهم مثل من بودید؟ چه چیزایی میخوردین. راهکار بدین

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نزدیک چهار ماه گاهی شده روزانه هیچی نمیخوردم .گاهی هم یکی دو تا گوجه با نون 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
تا نزدیک چهار ماه گاهی شده روزانه هیچی نمیخوردم .گاهی هم یکی دو تا گوجه با نون 

دقیقا منم همین جوری بودم گاهی بود روزی یه دفع بیشتر غذا نمیخوردم اونم فقط صبحانه

زندگی اب روان ست روان میگذرد انچه اقبال منوتوست همان میگذرد
چرا عزیزم ویار داری؟

اره هم تهوع هم غذا میبینم اصلا نمیتوتم برم سمتش

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
دقیقا منم همین جوری بودم گاهی بود روزی یه دفع بیشتر غذا نمیخوردم اونم فقط صبحانه

تازه با اون فشار پایینم ترشیم‌میخورم الان ک شیرینی میتونم بخورم وزنم همش ۸ و ایناست اون موقعه ها دیگه چجور بوده 😓

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
منم ازهمه چی بدم میاد،دلم همش بهم میخوره،دهنم پر اب میشه،هرچی میخورم دهنم بدمزه اس خیلی سخته

منم بدم میاد چیزی بخورم. همشم ضعف میکنم مجبورم یچیز شیرین بخورم فشارم بیاد بالا

تازه با اون فشار پایینم ترشیم‌میخورم الان ک شیرینی میتونم بخورم وزنم همش ۸ و ایناست اون موقعه ها دیگ ...

من سه ماه اول بجای که وزن اضافه کن سه چهار کیلو کم کردم از ماه پنج به بعد اضافه وزن داشتم

من سه ماه اول بجای که وزن اضافه کن سه چهار کیلو کم کردم از ماه پنج به بعد اضافه وزن داشتم

دقیقا منم .فکر کنم اگ اشتباه نکنم از ۶۶ یت ۶۵ ب ۵۸رسیدم.بعده ۵ ماه اضافه وزنم شروع شد الان ۷۲ کیلوام ولی باز بهم نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم .فکر کنم اگ اشتباه نکنم از ۶۶ یت ۶۵ ب ۵۸رسیدم.بعده ۵ ماه اضافه وزنم شروع شد الان ۷۲ کیلوام ...

انشاالله که بچتون سالم باشه و به زودی به دنیا بیاد و راحت بشین

انشاالله که بچتون سالم باشه و به زودی به دنیا بیاد و راحت بشین

ممنون عزیزم همچنین شما ولی من هنوز باهاش راحتم دوست دارم فعلا تو شکمم بمونه برعکس عالمم 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40