2777
2789
نمیدونم والا😂 ب هر حال دروغ کار خوبی نیست😁

دقیقا😂😂

نمیدونم واقعا چی بگم باور کن..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دروغ هم  اگه میگی  ی چیز بگو ک دستت رو نشه  فک کردی همه مثل خودت بس سوادن  مهم ...

دقیقا😂😂😂😂😂

دیگه هر کسی میدونه اول پزشک عمومی باید بخونن ۸ سال

بعد تخصص میگیرن😁

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا😂 ب هر حال دروغ کار خوبی نیست😁

کلا درباره حقوق و این جور مسائل پرس و جو نکنین. شاید روش نشده مقدار واقعی رو بگه. شایدم براش حقوق مساله نیست. موارد دیگه براش مهمتره مثلا تاثیرش تو رزومه یا لذت میبره از آموزش و ...

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
۱۸ سال لیسانس گرفته 😐😐 شاید منظورش دیپلم بوده بنده خدا😅 کاردانی هم نمیشه داشته باشه چون تا ۱۷ س ...

ن می گفت لسیانس زیست شناسیم،بعد بهش گفتن چ جوری جهشی خوندی گفت نه،بعد ک سوال پیچش کردن ک چ طور دو سال درست تموم شده 20سالتم هست دیگه مونده بود گفت فوق دیپلمم اخرشم گفته بود تا فوق دیپلم چند واحد مونده یود ک نرفتم،بعضیا ی چیزی می پرونن دیگه

چه عجیب ! چقدر علاقه داره به کارش پس چون میدونم حقوق خوبی نداره  یه منشی الان بالای ۱/۵ میگیر ...

جلو فامیلای شوهرش میگه من استاد دانشگاهم واقعا چیزی از این بهتر نیست که نتونن رو حرفت حرف بزنن خانواده شوهرت 

من فوق لیسانس روان شناسی بالینی دارم خواهرشوهرام همه زیر سیکل همشونم بطور قطع یه اختلال روانی براشون قابل تشخیصه یبار باهام دعواشون شد فهمیدم خیلی از این قضیه سوختن جیگرم حال اومد  

ساعتی گلم

نه باباااااااااا

امکان ندارههههههه 

جلو فامیلای شوهرش میگه من استاد دانشگاهم واقعا چیزی از این بهتر نیست که نتونن رو حرفت حرف بزنن خانوا ...

درسته😅 

برای دهن پر کنی خوبه 

فقط رزومه داره وگرنه حقوق نداره حق التدریسی

کلا درباره حقوق و این جور مسائل پرس و جو نکنین. شاید روش نشده مقدار واقعی رو بگه. شایدم براش حقوق مس ...

ن بابا من بخدا نمیپرسیدم هی نشست کنار من گفت همکارام ال همکارام بل منم گفتم موفق باشی ...گفت برو سر کار کمک خرجی شو همش بیکاری مدرک گرفتی چیکار خرجتم ک بالاس😐 برو تو مهد کودکا و این حرفا منم سوال کردم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

خواهر من امسال با کلی رزومه قوی و یه عالمه مقاله ISI امسال بالاخره بعد 5 سال به عنوان هیات علمی پذیرفته شد.  من هم کارشناسی ارشد هستم. یه سایتی دیدم که استخدام هیات علمی با مدرک کارشناسی ارشد داره ولی من اقدام نکردم. چون می دونم که یه عالمه دکتری وجود دارن که به ما نمیرسه. 

ن بابا من بخدا نمیپرسیدم هی نشست کنار من گفت همکارام ال همکارام بل منم گفتم موفق باشی ...گفت برو سر ...

به دید مثبت ببینین که خواسته بهتون انگیزه بده. اتفاقا رشته خیلی خوبی هم خوندین. خودتون میتونین دست به کار شین

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
بله من ورودی ۸۴ امیرکبیر بودم 😊 اتفاقا سال اول دانشگاه قزوین رو میخواستم بزنم 😁 ولی یه سال موندم پ ...

آخی خوشبختم همه رشته ای  ایشالا موفق باشی در زندگی

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم