بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تبخال تناسلی هیچ ربطی به ایدز نداره و با تماس پوست با پوست منتقل میشه البته منپیش یه متخصص زنان تهران رفتم گفت توی استخر و باشگاه و موقع اپلاسیون یا لیزر حتمن بهداشت و رعایت کنم
کلن باید خیلی مراقب باشید چون خیلی زیاد شده
•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
هيچي نميتونه ايمني بدنت را تو اين سن ببره بالا ، يه قارچ هست اسمش گانودرما يه چيزي تو اين مايه هاست فقط اون تو ايمني بدن موثر هست ، اگه خواستي بهم پيم بده تا برات بگم استارتر جان و نترس و نگران هم نباش
اها اینم بگم ویتامین های سی و بی رو مصرف کنید و زل شست و شو بانوان استفاده کنین و ایمنی و قدرت بدنو بالا ببرید بدن به تدریج با ویروس میجنگه و از بین میبرتش
•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
نه زگيل ويروس hpv ولي تبخال ٨٠ درصد جز علائم hiv هست
شما نظر ندی کسی نمیگه لالی من خودم دکتر بودم و راجع بهش کلی میدونم الانم در مور عود کردنش از تجربه بقیه میخوام استفاده کنم خودم هیچی یکی دیگه اینو بخونه چقد روحیشو از دست میده...مطمئنن اگه اطلاعاتم بالا نبود با دیدن این تا فردا گریه میکردم...شعور و سوادتو باهم ارتقا بده عقده هاتم اینجا خالی نکن نظرم نده
google فعل هم شده خب تو فیلمای زبان اصلی هم خیلی میگن گوگل کن یعنی سرچ کن
فیلم خوب چیزیه
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خیلی حواست باشه اگه زائده ها جایی هست که با ک ا ن د و م کاور میشه حتما استفاده کنید و اینکه زمانیکه شیو می کتی یا خراشی روی پوستت داری تماس نداشته باشی با زائده ها.