2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بد ذات

953 بازدید | 23 پست

من دوسال پیش عروسی کردم.روزی که اومدن خاستگاریم گفتن پسرمون خونه داره.خلاصه بعد عقد فهمیدم خونه به اسم مادرش بهش گفتم شما که گفتین خونه مال تو گفت واسه من منتها چون واسه این که بزرگ ترش کنیم باید وام مسکن بگیریم فعلا به نام من نزدن.ما پول جمع کردیم که خونمون عوض کنیم 80 میخوایم وام مسکن بگیریم حالا که نوبت واممون شده اصلا راضی نیستن خونه رو عوض کنیم هر دفعه یه بهونه میارن دیروزم آب پاکی ریختن رو دستمون که باید خونه رو به نام ما کنید.متنفرم ازشون.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا ی چیزی تو مایه های خونواده شوهر من.فقط امیدوارم خدا ی تلنگر بهشون بزنه

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
اصلا جفتمون شوکه شدیم.زندگی زهرمون کردن..

برین نون بازوی خودتونو بخورین منت کسی هم سرتون نباشه ..به خدا خونه رو به اسمش میزنن یه عمر ازتون بیگاری میکشن

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
نه ولی میتونستن بگن ما یه خونه داریم میدیم فعلا بشینن تا خودشون بتونن خونه بخرن نه این که بگن خونه م ...

خب شوهرت باید راستشو بهت میکفت از اول 

دیگه پولشم که شوهرت نداده ..خونه ام که مال خودشونه 

بی خیال

اره ديگه.... خيلي بدجنسن كه ميگن بزن به ناممون.بگو بلاخره كه بميري خونه ماله ما ميشه

اره خودشم میگه مال شماس دیگه اول اخرش به شوهرم گفتم باید بشینم انتظار مرگش بکشم؟خدا ازش نگذره