2777
2789
عنوان

میترسم بی بی چک بذارم منفی شه

175 بازدید | 12 پست

3 روز اط موعدم گذشته ولی میترسم بی بی بذارم و منفی شه،،1 سال و 3 ماهه منتظرم،رفتم دکتر ذخیره تخمدانم پایینه و قرار شده این ماه مجدد روز دوم پری ذخیره تخمدانم رو چک کنم و روز 8 پری هم عکس رنگی از رحم بگیرم ولی این ماه اصلا پری نشدم ک برم ادامه درمان ،،،البته من همیشه پریودیام یا 30 روزه بوده یا 28 روزه ،اولین باره ک دیر شده این ماه قرص برای پایین اومدن  پرولاکتین و کلی هم ویتامین برا تقویت مصرف کردم ،،میترسم بی بی بزنم بازم مثل همیشه منفی باشه ،،چیکار کنم؟؟؟؟؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ک میگه اصلا نذار اونم بدبخت مث من از بی بی چک متنفر شده ،،،هیچ علایمی ندارم ، دیروز خواستم بی بی چک بگیرم شوهرم دعوام کرد و نذاشت ،الان میخوام برم بیرون بگیرم ولی میترسم استرس دارم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم برو بزن مامان شدی😍😍😍

وااای خدا از دهنت بشنوه ،خیلی میترسم 

نترس عزیزم بی بی چک بزن انشاالله خداعیدی داده مثبته 

الان دارم حاضر میشم برم خیابون بی بی چک بخرم 

عزیزم انشاءالله مثبت باشه.ولی در کل استرس خوب نیست.من موقعی بی بی ام مثبت شد اون ماه اصلا بهش فکر نمی‌کردم زدم به بی خیالی یهو دیدم باردارم

دل خوشم به تو به خنده های گاه بی گاه تو  
برو عزیزم لایکم کن زدی عکس بزار

بی بی چک زدم منفی بود دارم دق میکنم ،،حداقل پریود لعنتی هم نیومد ک برم ازمایش ذخیره تخمدانمو بدم و ادامه روند درمان ک باید زمان پریودی و بعد از اون باشه

بی بی چک زدم منفی بود دارم دق میکنم ،،حداقل پریود لعنتی هم نیومد ک برم ازمایش ذخیره تخمدانمو بدم و ا ...

ای بابا اه لعنت به بی بی چک منفی ناراحت نباش عزیزم درکت میکنم

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺