2777
2789

من براش کت اسپرت خریدم. اما کاش پام شکسته بود و نرفته بودم که بخرم. ماجرا داره. دیروز دید اون کت رو . خلاصه پوشیدش. هم از رنگش خوشش اومد. هم اندزاش بود. خلاصه حرف نداشت. اما یه دفعه شوهرم قاتی کرد. گفت من این کتی که تو برام خریدی رو نمیپوشم و ...  کلی هم ظرف شکوند و ... من هم بهش گفتم به جهنم برو اصلا بندازش از پنجره بیرون. خیالم راحت. بهش گفتم لیاقت نداری که. خاک بر سر. نمیدونم چش شده بود. بعد هم گیر داده بود که چرا مثلا برا فردا مرخصی گرفتی؟ خلاصه امروز با این که مرخصی گرفته بودم اومدم سر کار.

من براش کت اسپرت خریدم. اما کاش پام شکسته بود و نرفته بودم که بخرم. ماجرا داره. دیروز دید اون کت رو ...

اخی عزیزم‌...خبرچیرایهو اینجوری کرد😔

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=84239089]اخی عزیزم‌...خبرچیرایهو اینجوری کرد😔[/QUO

به خدا اصلا هیچیش نبودا. نه حرفی نه حدیثی. هیچی. به قول خانمای نی نی سایتی، این مردها هم انگار یه روزایی پریود میشن اعصابشون ضعیف میشه. به خدا شب عید اصلا بهش فشار نیاوردم. خوب خودم حقوق دارم همه خرجای خودم و دخترم خودم میدم. می خوام بگم اصلا فشار هم روش نیست و این وضعش. مردیکه بی شعور عوضی/

[QUOTE=84239089]اخی عزیزم‌...خبرچیرایهو اینجوری کرد😔[/QUO به خدا اصلا هیچیش نبودا. نه حرفی نه حدیث ...

اره واقعا بعضی وقتا الکی جنی میشن.اصلاخودتو ناراحت نکن عزیزم ارزش نداره

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

شوهرم بلیط کنسرت گرفتم و کیک و گلم میگیرم

بابام و پدرشوهرم ریش تراش گرفتم و گل میگیرم

3تا پدربزرگامون هم پارچه شلواری

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
شوهرم بلیط کنسرت گرفتم و کیک و گلم میگیرم بابام و پدرشوهرم ریش تراش گرفتم و گل میگیرم 3تا پدربزرگا ...

افرین ب تو😍خدا همشونو حفظ کنه برات

خدایا مرسی🙏❤🙏