2777
2789
والا منم هیچی هدیه نگرفتم.ولی حالا یه هدیه معمولی ک این حرفارونداره

کاش منم روز زن کادو نگرفته بودم موندم چی بگیرم استفاده کنه و خوشش بیاد😞😞😞

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چ بد 😕 من بودم تحمل نمیکردم 

اره ولی وقتی به خاطر بارداری و بچه آوردن براش باشه تحمل میکنه..،من بخاطر بچه اون اینجوری شدم و درواقع بخاطر سن همسرم که وقت پدر شدنش هست با وجود دانشگاه سن ۲۱ باردار شدم و یجورایی از خواسته ها و هدفم بخاطر  اون زدم ...همسرم آدم قدردانیه ولی منم از خودگذشتگی زیاد داشتم تو زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تا چ قیمت مد نظرت من همه لباس عیدمو مامانم خرید برای چی نمیدونم انگار زن مامانم شدم دلم گرفته ا ...

درکت میکنم.واقعا حس بدیه بعد ازدواج مامان براادم خرید کنه😢

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
من از وقتی نادیا گرفته شدم تصمیم گرفتم خودم خودمو ببینم نه اونو وقتی اون خودشو خانوادشو قبل من می بی ...

دمت گرم بخدا اینجوری آدم سالم تر میمونه من بخاطر فشار های زندگی تو ۲۲ سالگی فشار خون و تپش قلب اوردم ..تا میتونی به خودت و سلامتیت اهمیت بده😍😘😗

کاش منم روز زن کادو نگرفته بودم موندم چی بگیرم استفاده کنه و خوشش بیاد😞😞😞

البته منم گوشیم شکسته بود یه نزدیک روز زن برام گوشی خرید بنده خدا😅

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
درکت میکنم.واقعا حس بدیه بعد ازدواج مامان براادم خرید کنه😢

همش جلو مامانم خجالت می کشم احساس می کنم چون برام لباس خریده وقتی میگه نرو فلان جا باید بگم چشم یا میگه امشب بمون باید بمونم چون خجالت می کشم چی بگم ولش کن منم خانواده شوهرم اصلا اهل تولد اینا نیستن ولی میدونی من کلی کار کردم ک یاد بگیره ولی انگار دوست نداره من شاید برا خودم نتونم تولد بگیرم اما می تونم منت به سرش بذارم و کاری کنم تولد همسر بیشتر از تولد خودم به خودم خوش بگذرونم که 

ولی دورازشوخی کنارکارایی که میکنی یه متن عاشقونه مردونه براش بنویس خیلی ذوق میکنه فرداش سندخونه روبن ...

ذوق ک میکنه ولی بعیدمیدونم بتونه سندخونه مستجریو ب نامم کنه😂😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

دیدین کلاه قرمزی میگه تولده عید شما مبارک دقیقا حکایت شوهره منه.تولدش 1 فروردین.حالا 29 اسفندم روز پدره.بعد امسالم اولین سالیه که شوهرم پدر شده خدارو شکر.

29 اسفند یه جورایی تولد پسرمم هست چون پارسال شب تولد حضرت علی بدنیا اومد.این وسط من موندم دقیقا چیکار کنم واسش😍😍😍😍😍😍تو این یک سال گذشته هم انقدر کمکم کرده تو بچه داری که بهش میگفتم روز مادر باید واست کادو بخرم که نخریدم😂 میخوام با داداش کوچیکم هماهنگ کنم یه تولد خوب واسش بگیرم 

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
همش جلو مامانم خجالت می کشم احساس می کنم چون برام لباس خریده وقتی میگه نرو فلان جا باید بگم چشم یا م ...

خودتوناراحت نکن عزیزم.مامانا ک درغبال لطفی ک میکنن انتظاری ازادم ندارن.ایشاالله شرایط زندگیتون زودترعوض بشه 

البته الان همه همینجوریم...

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
دیدین کلاه قرمزی میگه تولده عید شما مبارک دقیقا حکایت شوهره منه.تولدش 1 فروردین.حالا 29 اسفندم روز پ ...

اره سورپرایزش کن خیلی ذوق میکنه

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

بستگي به همسرم داره🤣اگ طلب هاشو بدن اين چند روزه برام پول بريزه يك كيف چرم اگ ن شايد شلوار اما مامانم براش ميخواد چندتا بخره شلوار🧐خدا كنه پولشو بدن يك كيف بود خيلي دلش توشه ولي گروووونه 

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔