2777
2789
من همیشه سعی می کنم کاری ک خودم دوس دارم و کنم یا چیزی ک خودم دوس دارم و بخرم آخه اصلا اون مهم نیس م ...

پس حسابی سورپرایزش کردی😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

ا چند وقتی هست بخاطر بیماری من رژیم سرسخت داریم تو خونه و شکر و شکلات و نمک و روغن و همه چیز تحریمه خلاصه...غذاها شکل غذای بیمارستان شده😂میخوام اون روز یه خورشت خوشمزه با یه تیرامیسو درست کنم چون واسه تولدش به جای کیک درست کرده بودم چند روز پیش میگفت دلم میخواد...دلم براش خیلی سوخت چون به پای من باید این غذاهای بی مزه رو بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز مرد هم احتمالا ی کیک ساده یا ی ژله درست کنم برم رستوران که لجش بگیره بگه خرج های واجب تر هم داریم از نظر اون خرج های واجب تر خیلی واجب تر از روز زن برای زنی است ک زندگیشو به پاش ریخته 

بابا بیخیال الان یکسری میان گریه زاری که کوفت برام نخریده کوفتم نمیخرم 😑😑😑😑

والا منم هیچی هدیه نگرفتم.ولی حالا یه هدیه معمولی ک این حرفارونداره

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
من همیشه سعی می کنم کاری ک خودم دوس دارم و کنم یا چیزی ک خودم دوس دارم و بخرم آخه اصلا اون مهم نیس م ...

خب کارت باحاله 😁ولی من دوست دارم اون خوشحال بشه و کاری بکنم که اون دوست داره....چون خودم ناراحت میشم واسه تولدم یا روز زن جوری تصمیم بگیره که بهم خوش نگذره بالاخره روز اونه دیگه...مهم خوشحالیشه

والا منم هیچی هدیه نگرفتم.ولی حالا یه هدیه معمولی ک این حرفارونداره

مثلا تا چ قیمت مد نظرت من همه لباس عیدمو مامانم خرید برای چی نمیدونم انگار زن مامانم شدم دلم گرفته ازش میدونم شرایطش سخته اما احساس می کنم الکی میگه

من یه پیراهن گرفتم. البته اون روز زن پیشم نبود هیچی هم نگرفته. ولی میخوام یاد بگیره. یکمی هم شرمنده ...

اره اینکار رو بکن واقعا مرد ها مثل بچه اند و یاد میگیرن..خانواده شوهر من اهل تولد و این داستان ها نبودن به هیچ عنوان ولی من انقد تو تولدش بهش خوش میگذرونم که اونم خوشش میاد و برام از این کارارو میکنه..

آخه اره فرداش هم روز زن بود اون منو سوپرایز کرد با کادو نگرفتنش چون خرج های واجب تر از من برای مامان ...

پس خوبش کردی ساله دیگه براش تو برجرمیلادتولد بگیر تا حسابی حرص بخوره پولیم نمونه برا مامانش خرج کنه😆والا

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خب کارت باحاله 😁ولی من دوست دارم اون خوشحال بشه و کاری بکنم که اون دوست داره....چون خودم ناراحت میش ...

من از وقتی نادیا گرفته شدم تصمیم گرفتم خودم خودمو ببینم نه اونو وقتی اون خودشو خانوادشو قبل من می بینه ی نفر باید باشه به من اهمیت بده کی بهتر از خودم؟؟؟