2777
2789

سلام خانمای عزیز 1ماه هست که سقط کردم جنینم  نقص آنسفالی داشت بعدازمراحل قانونی به صورت طبیعی سقط شد وبقایاش رو با کوتاژ درآوردن با آزمایش هایی که دکترم انجام دادعلتش رو نفهمیدیم نه ازمیزان اسید فولیک بود نه بافت رحمم مشکلی داشت میخوام زودتر باردار بشم ولی میترسم دوباره ناقص بشه راهنماییم کنید لطفا

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
خب عزیزم تحت نظر باردار شو نهایتا خدای نکرده بازم چیزی بود سقط میکنی 

بارداری اولمم تحت نظر بودم ولی نمیدونم چرا اینطوری شد

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن،دیر باردار شی بهترازاینه که خدایی نکرده یه بار دیگه بارداری ناموفق رو تجربه کنی،به نظرم ۳ماه صبرکن،بعد از۳ماه هم تمامه آزمایش و چیزای دیگه انجام بده،بعد از تأیید یه پزشک خوب ،بذار حامله شی

🌹

اشتباه نکن،دیر باردار شی بهترازاینه که خدایی نکرده یه بار دیگه بارداری ناموفق رو تجربه کنی،به نظرم ۳ ...

تصمیم دارم تیر اقدام کنم 

به نظرتون دکتر تغذیه هم برم چه موادغذایی رو بخورم یا نخورم

تصمیم دارم تیر اقدام کنم  به نظرتون دکتر تغذیه هم برم چه موادغذایی رو بخورم یا نخورم

عزیزم اینجا کسی نمیتونه راهنماییه درست بکنه،فقط تحت نظره یه دکتره خوب باش،دکتر تغذیه هم خوبه،برو،انشالا که اینبار سالم نینی تو بغل کنی

🌹

عزیزم اینجا کسی نمیتونه راهنماییه درست بکنه،فقط تحت نظره یه دکتره خوب باش،دکتر تغذیه هم خوبه،برو،انش ...

امیدوارم .ممنون

تیر اقدام کن سه تا 6ماه بعد از سقط بستگی به سن بارداری زمان سقط داره.مثلا سه ماهه اول سه ماه بعد میتونی باردار بشی.سه ماهه دوم و سوم بهتره6ماه صبر کنی.

نقص جنینت چون برای بار اول بوده احتمال خیلی زیاد جهش کروموزومی بوده که احتمال خیلی خیلی زیاد بارداری بعدی سالم هست جنین.فقط اگر فامیل هستید یا در نزدیکانتون فردی که دچار معلولیت ذهنی یا حسمی مادرزادی دارید حتما قبل از بارداری ازمایش ژنتیک رو بدید.ولی اگر فامیل نیستد و فرد مشکوک در بستگان ندارید احتمال قوی بعدی سالمه

ما ملت حسينيم
تیر اقدام کن سه تا 6ماه بعد از سقط بستگی به سن بارداری زمان سقط داره.مثلا سه ماهه اول سه ماه بعد میت ...

نه فامیل نیستیم.جهش کروموزمی ازچیه؟ معذرت میخوام ممکنه از اسپرم باشه؟ پسرم عموم بخاطر ازدواج فامیلی عموم وزن عموم یکم معلولیت ذهنی داره اینو دکترهم ازم پرسید.ازجنین آزمایش نگرفتن از جفتم آزمایش گرفتن. سن بارداریمم3 ماه بود.

فولیک اسید5 از الان خودت بخور.به همسرت هم فولیک اسید یک بده بخوره

مردهم باید بخوره؟ نمیدونستم

چه ویتامینای دیگه ای بخورم خوبه؟

مردهم باید بخوره؟ نمیدونستم چه ویتامینای دیگه ای بخورم خوبه؟

من دکترم به اقایون هم میده.البتع کسایی که سابقه اینطور سقطها رو دارن.و اینکه بهتره شوهرت کپسول ویتامیل ای هم روزی یکی بخوره.هیچ ضرری نداره.اسپرمها رو قوی میکنه.خودت هم کاهو زیاد بخور.

ما ملت حسينيم
نه فامیل نیستیم.جهش کروموزمی ازچیه؟ معذرت میخوام ممکنه از اسپرم باشه؟ پسرم عموم بخاطر ازدواج فامیلی ...

ببین بهتره یه ازمایش ژنتیک بدید.چون خودت تو فامیلت هست.و اینکه پسر عموت هم هست.البته احتمالش به شما کمه ولی خوبه که بدید

ما ملت حسينيم
من دکترم به اقایون هم میده.البتع کسایی که سابقه اینطور سقطها رو دارن.و اینکه بهتره شوهرت کپسول ویتام ...

کدوم شهری؟ اسم دکترت چیه

ممنونم از راهنماییت