2777
2789
سلام دوستان 

پیامک شکایت کی ارسال میشه ؟ یکی ازم شکایت کرده به دروغ که تو عکسامو پخش کردی و اینکه چند ماه پیشم خواست شکایت کنه ولی نکرد الآنم دوباره کله کرده سرم ک من می‌خوام شکایت کنم و اسکرین پیامی فرستادم برام که ازت شکایت کردم ولی هیچ پیامکی برای من نیومده هنوز ساعت ۱ شب بود تقریبا ک گفت شکایت کردم اونم آنلاین شکایت کرد 

بنظرتون کی ارسال میشه پیام شکایت خواست بترسونم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی میدونم ولی مطمعن نیستم

اگه طرف شکایت کنه و شکایتش قانونی بنظر نیاد یا هیچ مدرک معتبری نداشته باشه و تشخیص عکس فیک اینا داده بشه کلا جلسه دادگاه تشکیل نمیشه

اگه هم  دیدی شکایت کرده و باید بری دادگاه

و مطمعنی حرفا و عکسا فیک هست ، نیازی نیست کاری بکنی چون قاضی خودش تشخیص میده عکس فیکه یا نه و اگه حرفه که اصلا اونجا قاضی بدون مدرک چیزی قبول نمیکنه و اگه چیزای دیگه باشه هم باز معلوم میشن و طرف بدون مدرک میمونه یجورایی 

و حتی ممکنه طرف میخاد بترسونه تورو که رفته شکایت کرده ولی نکرده، تو هم در جوابش ضعف نشون نده و اگه به خودت مطمعنی بی خیال باش تهش میری اونجا و طرفم برنده نمیشه در هر صورت