تيكر عروسي پرنسس ملورين😍😊💃🏻💎 پارسال دقيقا برا همچين روزي تيكر زدم، حكمت خدا بود و نشد كه نشد😔 اما امسال ميخوام با دعاهاي شما خواهراي قشنگم☺️ و تلاشاي خودمو همسرم💪🏻 و حكمت اون بالا سري🙏🏻 تيكر امسالم واقعي بشه💎 پس يه صلوات مهمونم كن عزيزدلم
من دختری با چهره ببی فیس ،چشمان درشت که کمی به سمت پایین کشیده شده و دماغی معمولی که نیازی به عمل نداره،لب هایی کوچولو ،با موهای فر کوتاه و ابروهای پهن و پر،اخلاقیات من:مظلوم ،آروم ،انتقاد پذیر،خوش اخلاق،کم صحبت،خوشکل،قد بلند،فیتنس کار،دوستداشتنی ام ،و بی سیاست ، سیاست من صداقت و راستگوییه❤️بنده۱۹ساله و۳ساله عقدم💞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
خیلی خوشگلن. مبارک باشه. منم امشب رفتیم یه جایی کفش اسپرت پوشیدم دیدم اینقدر پام توش راحته که نگو. شوهرم همیشه میگه اسپرت بخر ولی من گوش نمیکردم، از این به بعد بیشتر اسپرت میگیرم😊