2777
2789
عنوان

تربیت کودک

84 بازدید | 3 پست

سلام پسردونیم ساله دارم هیچ وقت باخودم حموم نمیبرمش حتی جلوش لباسم عوض نمیکنم موقع فیلم دیدنم مواظبم چیزناجورنبینه بقیه میگن اینطورحساس ترمیشه اونادرست فکرمیکنن یامن.من میگم اینجوری عادت میکنه برهرچیزی نگاه نکنه یاحیا داشته باشه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
شماچه راهکاری دارید
0
0%
بانظرم موافقید
3
100%

کارایی که می کنید کاملا درسته، اما چندتا نکته، خیلی از لباسای پوشیده ایتفاده نکنید، تاپ شلوارم و دامنم بپوشید، اگه یهو تو موقعیت قرار گرفتید یعنی یهو یه تصویر نامناسب سنش نشون داد یا یهو اومد تو اتاق وشما در حاله تعویضه لباس بودید عکس العمله خیلی شدید نشون ندید، و کاملا طبیعی رفتار کنید، من پسرامو خودم می برم حموم ولی یه تاپ تنم می کنم 😉

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کار درستی می‌کنی ولی به سبکی باید انجام بدی که حساسش نکنی. هفت سال اول زندگی شاکله اصلی بچه شکل میگیره، میگن توی این دوره سنی وظیفه پدر مادره که یک بستر پاک برای رشد بچه اعم از بینایی و شنوایی و قلبی و... ایجاد کنند تا اینکه شاکله‌ش پاک و عاری از آلودگی شکل بگیره، بعدا چنین بچه‌ای توی جامعه باهزارجور مطلب و آلودگی باشاکله پاک و محکمی که براش ایجاد کردی قطعا کمتر آسیب میبینه.

ولی ایجاد چنین بستری باید ملایم و همیشگی و بدور از ایجاد حساسیت باشه، مثلا یوقت شما درحال لباس عوض کردنی میاد طبیعی برخورد کنی تا حساس نشه. یااصلا فیلم های مشکوک وصحنه دار نبینید تا پنهان کردن صحنه از جلو چشمش بیشتر باعث کنجکاوی و حساسیتش نشه و...