بچه ها کسی اینجا به جادو و ورد و دعا و طلسم و اینجور چیزا اعتقاد داره ؟؟؟!!!! به نظر من که همش خرافات و داستانه ولی واسم جالبه بدونم آخه اخیرا یکی یه داستان واسم تعریف کرده توش موندم !
خیلی جالبه فقط لباس شوهرمو برده بود اون خانومه خودش اسم مارو گفته بود نحوه ازدواجون و کلا همه چی اون ...
وای منم یبار رفتم پیش دعا نویس گفت عکس شوهرتو بده تا طلسمش کنم به حرفت باشه چون واقعا حرفمو گوش نمیده ولی پولش خیلی زیاد بود انجام ندادم پشیمون شدم الان داریم از هم جدا میشیم
باشه میدم ولی من چون فال گرفتم برا فال کارش رو تضمین میکنم طلسم و اینارو خبر ندارم
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
خب طلسم هرکسی فرق داره دیگه اون اقا خودش میگه اگه طلسم داشته باشی
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!