بچه ها کسی اینجا به جادو و ورد و دعا و طلسم و اینجور چیزا اعتقاد داره ؟؟؟!!!! به نظر من که همش خرافات و داستانه ولی واسم جالبه بدونم آخه اخیرا یکی یه داستان واسم تعریف کرده توش موندم !
اثبات هم وقتی شد بهم که از یه دعانویس خواستم برام فال بگیره و همه چیزو بهم گفت حقیقت بود
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عه کی زده بود ؟ ندیدم عزیزم بی زحمت میشه بگی تو چه سوره ای اومده ؟
من از دوستان شنیدم تو سوره بقره اومده بازم تو نت یه سرچ کوچیک کنید میاره و اینکه داستان حضرت سلیمان رو مطالعه کنید
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
بشدت از شوهرم بدم اومده بود پیشش بودم عصبی میشدم اونم همینطور شده بود حتی سر کوتاه نکردن ناخونم دوهفته قهر شدیم بعد مادرشوهرم گف دعاتون کردن رفت پیش ینفر ک دعا بلده گفت یه دختره ک عاشق پسرته براشون جادو کرده اینا ازهم طلاق بگیرن و یسری کار گف انجام بدیم بعدش خیلی خوب شد رابطمون
گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من تجربشو داشتم قبلش اعتقاد نداشتم ولی بعد فهمیدم وااقعا درسته
میشه تجربه تونو بگین
دعا هم نوشت برات؟؟؟ اونا بهت میگن طلسم شدی یا نه؟؟
ببین من خودم حس میکردم طلسم شدم چون علائمش رو داشتم و وقتی زنگ زدم اون بهم گفت حتی بهم گفت کی اینکارو کرده و چطور اینکارو کرده و چه تاثیراتی روم گذاشته تو فالم دید
در واقع دوتا فرشته هاروت و ماروت جادو رو به انسان ها یاد دادن ولی انسان ها در راه نادرست ازش استفاده کردن،یه وسیله ازمایش بوده برای آدما تا اونجایی که من متوجه شدم