2777
2789
عنوان

جادو جمبل

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 69 پست
خب طلسم هرکسی فرق داره دیگه اون اقا خودش میگه اگه طلسم داشته باشی

عزیزم میشه بپرسم این دعاها چقد تاثیر داره؟شما خودت امتحان کردی؟؟

مثلا دعای عشق و محبت به همسر!!!!که همسرتو عاشقت کنه

به اینا اعتقاد داری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بپرسم این دعاها چقد تاثیر داره؟شما خودت امتحان کردی؟؟ مثلا دعای عشق و محبت به همسر!!!!که ...

من فال گرفتم خوب بود دعارو نمیدونم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

آدمای حسود زیادن که در ظاهر با ما خوب هستن ولی در باطن چشم دیدن مارو ندارن منم به عمه هام بدی نکرده ...

آره پی وی بهم بده . واسم جالبه آخه از پشت تلفن بدونِ اینکه ما رو ببینه یا بشناسه چطوری میتونه زندگیمون و بگه ؟! مثلا فالِ قهوه و کف دست و این چیزا رو شنیده بودم ولی تلفنی ش رو ندیده بودم !! 

آره پی وی بهم بده . واسم جالبه آخه از پشت تلفن بدونِ اینکه ما رو ببینه یا بشناسه چطوری میتونه زندگیم ...

اسم خودت و اسم مادر مهمه فقط

اسم رو خیلی چیزا تاثیر داره خیلییییییی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اسم خودت و اسم مادر مهمه فقط اسم رو خیلی چیزا تاثیر داره خیلییییییی

وای چه عجیب . من هیچ وقت تا حالا فال نگرفتم چون اعتقاد ندارم زیاد . حالا این که بعضی دوستان گفتن بده و دوری کن و اینا واسه این مشکلی نداره ؟ جنش بده یا خوبه ؟ 😆

وای چه عجیب . من هیچ وقت تا حالا فال نگرفتم چون اعتقاد ندارم زیاد . حالا این که بعضی دوستان گفتن بده ...

خب فال گرفتن که ایرادی نداره بعدشم هیچ ادمی از اول اعتقاد نداره ولی وقتی راجب زندگیت میگه دهنت باز میمونه ک این از کجا میدونه اینارو 

راجب اسم و حروف ابجد مطالعه کن منم تازه فهمیدم تاثیر اسم رو تو زندگی

انقدر اسم تو زندگی و سرنوشت تاثیر داره که باور نمیکنید چقدر عجیبه .

من سالها پیش از بعضی کتابها و نت مطلع شدم .حتی اسم بچه هامم حساب شده انتخاب کردم .

اگر اسم عوض بشه یا مخفف بشه راه زندگی و مسیر سرنوشت و حتی بیماریها و چیزهای ظاهری ادمها عوض میشن