2777
2789
عنوان

جادو جمبل

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبه فقط لباس شوهرمو برده بود اون خانومه خودش اسم مارو گفته بود نحوه ازدواجون و کلا همه چی اون ...

وای منم یبار رفتم پیش دعا نویس گفت عکس شوهرتو بده تا طلسمش کنم به حرفت باشه چون واقعا حرفمو گوش نمیده ولی پولش خیلی زیاد بود انجام ندادم پشیمون شدم الان داریم از هم جدا میشیم

تلفنی؟شمارشو میدی؟

باشه میدم ولی من چون فال گرفتم برا فال کارش رو تضمین میکنم طلسم و اینارو خبر ندارم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

میشه بپرسم چجور کارایی؟؟ یکی دو تاشو توضیح میدی  منم خیلی احساس بدی داشتم همش گره میوفتاد تو ک ...

گفت آب ریختن در خونتون باید یکم خاکشو بردارین و یه کاغذ ک توش دعا بود گفت همراه شوهرم باشه بعد ۴۰ روز زیر درخت گیلاس خاکش کنیم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
شما چیکار کردی برا باطل کردنش

خب طلسم هرکسی فرق داره دیگه اون اقا خودش میگه اگه طلسم داشته باشی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

وای منم یبار رفتم پیش دعا نویس گفت عکس شوهرتو بده تا طلسمش کنم به حرفت باشه چون واقعا حرفمو گوش نمید ...

این ک مارفتیم پیشش قیمت نداشت ی تشک گزاشته بود گفت هرچقد دوس دارین بزارین زیرش اصنم نگاه نمیکرد چقد میزاری

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی