2777
2789
عنوان

اعمال ماه رجب

1419 بازدید | 21 پست

چله یس،عاشورا،حدیث کسا .دعای توسل و.... 

ذکر لا اله الا الله

استغفرالله

صلوات 

و...

تا روز ولادت امام جواد الائمه روزی ۱۴۰۰ ذکر یا جوادالائمه،ک جمعا میشه ۱۴۰۰۰

نماز دو رکعتی هر شب ۱ حمد،۳ قل یا ایها الکافرون،۱ توحید

و ی دعای بعد نماز ک تو مفاتیح الجنان هس

در کل اذکار دیگه توی مفاتیح هس بخونین،

التماس دعای فراوان،یا علی

اللهم صل علی محمد وال محمد فعجل فرجهم

ممنون عزیزم من ذکر یا جواد الائمه ادرکنی رو برداشتم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما توروخدا واسه مامانم دعا کنید دستش خوب شه😭😭😭😭😭 امضامو بخونید😭

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بهترین اعمال بهترین اعمال تو این وضع اقتصادی کمک به هموطنان در شب عید هست ،حضرت علی ع فرمودند به زمانه خود پیش برین ،کفر نمی گم ولی الان زمانه ما فرق کرده چه خوبه که در کنار این اعمال واقعا به فکر هموطنانی باشیم که شرمنده زن و بچه هستن

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
بهترین اعمال بهترین اعمال تو این وضع اقتصادی کمک به هموطنان در شب عید هست ،حضرت علی ع فرمودند به زما ...

اینکه صد البتههههه اما همه در کنار هم،چ خوب ک هک کمک ب هم نوع و هم انجام فرایض دینی

اینجور عاااااالی میشه😍

بهترین اعمال بهترین اعمال تو این وضع اقتصادی کمک به هموطنان در شب عید هست ،حضرت علی ع فرمودند به زما ...

چه حرف خوبي 👏🏻

ايني كه شما ميگي وظيفه اجتماعيه و ضروري

مطلبي هم كه دوستمون گفت يه امر شخصي ديني براي خودمون و حال دلمون

هر دو عالين

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
چه حرف خوبي 👏🏻 ايني كه شما ميگي وظيفه اجتماعيه و ضروري مطلبي هم كه دوستمون گفت يه امر شخصي ديني ...

به خدا نیاز نیس که این هدف اجتماعی بشه از خودمون شروع کنیم و یه خخانواده با آبرو از همین ماه رجب شروع کنیم ،یه جعبه شیرینی یا ه روسری هر کی هر چقدر که توانایی داره کمک کنه ،به خدا قسم به خدا قسم ،همون خدا صد برابر بهت برمیگردونه  . من خودم معجزه اینکارها رو به چشم دیدم .به والله قسم 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
به خدا نیاز نیس که این هدف اجتماعی بشه از خودمون شروع کنیم و یه خخانواده با آبرو از همین ماه رجب شرو ...

واي !

عزيزم خب اينكه تو به كسي خارج از خانوادت كمك كني يعني داري به جامعه ت كمك ميكني ديگه! ميشه وظيفه اجتماعي ديگه😐 

فقط من نميفهمم چرا هميشه به امور مذهبي خورده گرفته ميشه! 

الان توي همين سايت پر از تاپيكهايي هست كه درباره لباسها آنچناني و رنگ موهاي آنبره با هزينه هاي گزاف ديده ميشه اما كسي متاسفانه از اين تلنگرا و تذكرا نميده 😓😓

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بله منم قبول دارم حتما خدا صد برابر به آدم خير برميگردونه اما اين هيچ زاويه اي با ذكر ايام رجب و اعمالش نداره 😊