2777
2789
به نظرم هر توجیحی برای این کار غیر عادی و غیر عاقلانه است ما انسانیم نه حیوان ،هرجایی هرکاری رو نبای ...

ببین عزیزم تو این سایت اگر بیای بگی یکی بچشو یا مادرشوکشته خورده بازم چندنفر روشنفکرطپیدامیشن میگن قضاوت نکنید لطفا یا بشما ربطی نداره.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الان اینجا قضاوتی نشد فقط یه مسئله مطرح شد شما خودت الان همه رو قضاوت کردی ،خوبه اگه یه جمله یاد گرف ...

این همه به اون بیچاره ها اینجا فحش دادین،این اگه قضاوت نیست پس چیه؟؟

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم تو این سایت اگر بیای بگی یکی بچشو یا مادرشوکشته خورده بازم چندنفر روشنفکرطپیدامیشن میگن ق ...

این خیلی فرق داره با چیزی که موضوع تاپیکه،مثال شما از یه چیز غیر انسانی حرف میزنه.

😐😐😐😐.

نمیدونم چرا نمیتونید درک کنید بعضی ادما نیازشون با متفاوته.

من دیگه حرفی ندارم

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
بعد از کلی تحقیق دارم اینو میگم،خیلی جاها س،کس داشتن ممنوعه و جرمه و مجازات داره. اما برای تنایلات ...

كسي تمايلات رو زير سوال نبرد

هر كسي ازاد هست تمايلاتش رو در جاي خودش بر اورده كنه

حتما شنيدي افرادي ك گروهي اينكارو ميكنن اوناهم اين گرفتاري رو دارن

اما در جاي خودش نه كف خيابون!

تمايلات رو درجاي خودش ميشه درك كردو احترام گذاشت

هر چند ك مرز تمايل و انحراف هم خيلي نزديك بهم هست

انحراف ب هيچ وجه در هيچ جاي دنيا قابل احترام نيست اما تمايل چيزي خارج از اراده شخص هست ك ميتونه قابل احترام براي شريكش و قابل درك براي عموم در جاي خودش باشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
این خیلی فرق داره با چیزی که موضوع تاپیکه،مثال شما از یه چیز غیر انسانی حرف میزنه. 😐😐😐😐. نمیدو ...

من به نیاز ها کاری ندارم اینجا ک جنگل نیست عزیزم ک آدما تو خیابون جفت گیری و تولید مثل کنن.کشور قانون داره چه مردم دوس داشته باشن چ نداشته باشن تا وقتیکه قانون و عرف و عقل میگه کاری زشته پس زشته اونم س ک س در ملا عام😱

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بعد از کلی تحقیق دارم اینو میگم،خیلی جاها س،کس داشتن ممنوعه و جرمه و مجازات داره. اما برای تنایلات ...

😑😑😑

ببخشیدا ولی توی خود امریکا هم اینجور در ملا عام نیازتو رفع کنی جرم هست.

این کار واقعا پدیرفتنی نیست.

اون اقا فقط داشته با این کار خود نمایی میکرده.که مردم نگاه کنید من قدرت دارم.و یه خانوم داره برام اینکارو میکنه.

قطعاااا اگه اون اقا خانوم رو میبوسید هیچکس اینجا حرفی نمیزد.چون قابل پذیرش بود.ولی نیاز جنسی در ملا عام یعنی توهین به افراد دیگه.یعنی بی حیایی.یعنی من به خودم احترام نمیذارم و با حیوون فرقی ندارم.

ما قضاوت نکردیم.فقط داریم راجب کسی که هنجار شکنی کرده نظر میدیم .

قضاوت نکردن برای کسی هست که ما نمیدونیم کارش خلاف هست یا درست.و تردید داریم 

ولی این موضوع کاملا خلاف عرف و شخصیت انسانی ست.و قضاوتی نبود😏

آقاهه رانندگی میکرد خانمه هم کنارش بود و سرش پایین اون آقا هم با یه لبخند چراغ و روشن کرده بود که هم ...

اها خانمه سرش پايين,,اينا هرزه هستن ديگه, پول ميگيرن,خندم ميگيره اونايي كه ميگن زن وشوهرن ,

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
😑😑😑 ببخشیدا ولی توی خود امریکا هم اینجور در ملا عام نیازتو رفع کنی جرم هست. این کار واقعا پدیرف ...

بی نهایت لایک

فقط یاد گرفتیم بگیم قضاوت نکنیم حالا نمی دونیم کجا این جمله رو به کار ببریم این کار تو هر دین و کشور و نژادی غلط و غیر قانونی هست

بی نهایت لایک فقط یاد گرفتیم بگیم قضاوت نکنیم حالا نمی دونیم کجا این جمله رو به کار ببریم این کار ت ...

دقیقا 👌👌👌

باهمین حرفای مثلا روشن فکری و بیخودی وجه امروزی گرفتن افکارشوک جامعه  به گند کشیده شده.

دیگه تشکیل خانواده رو کنار گذاشتن.و به تقلید از اروپایی ها میگن طرف نیاز داره.و تنوع طلبی و بی مسولیتی رو میذارن پای نیاز .

کاش توی همه چیز از اروپایی ها الگو برداری میکردیم .

توی احترام به قانون.تحصیلات.و.........

فقط تنوع طلبی و ازدواج سفید رو نشونه روشن فکری میدونن😏