2777
2789
اینا بیمار جنسی هستن عورت نمایی و نمایان کردن عمل جنسی یک جور سادیسمه یکم مطالعه لطفا بیمار جنسی ...

لایک کاملا باهات موافقم 

اینا بیمارن .با این تنوع طلبی و نشون دادن اینکارا میخوان بگن من مرد قدرتمندی هستم .

واقعااااا چه بیشعورن بعضیا مطمینن زن و شوهر نبودن چون دیگهه هیچچچچچ مردی پیدا نمیشه انقددد زن خودشو خار و خفیف نشون بده مگهه خیلیییییی بی غیرت باشه  خاک بر سرا همین پسر دخترای هرزه ان که سیر مونی نداره اوووووق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا بیمار جنسی هستن عورت نمایی و نمایان کردن عمل جنسی یک جور سادیسمه یکم مطالعه لطفا بیمار جنسی ...

انحراف جنسي  بيماري جنسي با نياز جنسي زمين تا اسمون فرق داره

نياز راه خودش رو داره

بعضيا ب قول شما لذت ميبرن

بعضيا تحت تاثير مواد يا الكل متوجه ميزان زشتي كارشون نيستن

اين داستاني ك گفته شد قطعا توش علاوه بر نياز انحراف هم وجود داشته

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
شما مردی 

نخیر،چه ربطی داره؟

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
خب بیماره و سادیسم داره قبول، ولی این نظر شما در مورد یه بیمار درسته؟؟

شما خيلي نياز داشته باشي يا شوهرت نياز داشته باشه و جا نداشته باشيد در اون لحظه اينكارو ميكنيد ك انقد دركشون ميكني؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
یعنی چی مجبورن ،مگه حیونن که نتونن خودشون و نگه دارن به خونه برسن  مگه هرجا نیاز داشتی ببخشید ب ...

واقعااااااز حیونم پست ترن فک نمیکنن شاید بچه ای این صحنه رو ببینه واقعا حیف اسم انسان رو این نجساااااا

😆😆😆😆😆عزیزم..... خب ببرش دسشویی گناه داره کلیه هاش پوکید بیچاره

هنوز خيلي پر نشده

جا داره

والا تو صحرا و بیابون و دره هم اگه ببینید میاید میگید. نمیگم کارشون اشتباه نبوده،نمیخوام قبحش بریزه ...

حرفی ندارم با شما..توجیح این کار،غیرعادیه.

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170

به نظرم هر توجیحی برای این کار غیر عادی و غیر عاقلانه است ما انسانیم نه حیوان ،هرجایی هرکاری رو نباید انجام بدیم حتی اگه زن و شوهر باشن حتی اگه مکان نداشته باشن 

شما خيلي نياز داشته باشي يا شوهرت نياز داشته باشه و جا نداشته باشيد در اون لحظه اينكارو ميكنيد ك انق ...

نخیر عزیزم،شما واقعا همچین چیزی تو ذهنته،

من میگم پشت سرشون حرف نزنید،

شاید تمایلات اس ام دارن،

شما چیزی از اس ام میدونید؟؟

همه جای دنیا به تمایلات آدما توجه میشه،

ما اگه نظاممون فراهم نمیکنه،ولی ما مردم بیاید سعی کنیم اینقد شرایطو براشون سخت نکنیم.

دوستا من کامل میدونیم اونایی که دیشب استارتر دیده خیلی حرکتشون زشت بوده،

ولی قضاوت ما از اونم زشت تره

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
نخیر عزیزم،شما واقعا همچین چیزی تو ذهنته، من میگم پشت سرشون حرف نزنید، شاید تمایلات اس ام دارن، ش ...

نه ما عضوي از اين جامعه هستيم ك تو جامعه من با هر نظام و اعتقادي و هر چيزي اين كارها خط قرمز هست

جاي ديگه اي از دنيا هم اينطور نيست

كمي تحقيق كنيد تا ببنيد نياز انسانها تا چ اندازه ميتونه كف خيابون در ملأ عام پذيرفتني باشه با هر تمايلي

نخیر عزیزم،شما واقعا همچین چیزی تو ذهنته، من میگم پشت سرشون حرف نزنید، شایدتمایلات اس ام دارن، ش ...

الان اینجا قضاوتی نشد فقط یه مسئله مطرح شد شما خودت الان همه رو قضاوت کردی ،خوبه اگه یه جمله یاد گرفتیم بدون یم کجا استفاده کنیم

نه ما عضوي از اين جامعه هستيم ك تو جامعه من با هر نظام و اعتقادي و هر چيزي اين كارها خط قرمز هست جا ...

بعد از کلی تحقیق دارم اینو میگم،خیلی جاها س،کس داشتن ممنوعه و جرمه و مجازات داره.

اما برای تنایلات مختلف امتیازات مختلفی درنظر گرفتن.

حالا دیگه این بحثو ادامه ندیم.

من ادمای زیادی دیدم با تمایلات مختلف،از احساساتشون و تمایلاتشون برام گفتن،خیلی گناه دارن بیچاره‌ها.اینجاانگار تو قفسن که نمیتونن خارج شن.

من خودم تمایلات همه ادما برام محترمه.و نمیام جایی از قبح کار وتمایلات کسی حرف بزنم