2777
2789

بعد دوباره اومد جلو با یه لبخند و چراغ ماشین رو هم روشن کرده بود که توی ماشین دیده شه به خدا یه دختر درحین رانندگی داشت براش ...میزد سرش که بالا پایین میشد دیدیم سه تامون 

آقا من با همکارام رفتم تولد  بعد ساعت خود 11،12شب داشتیم برمی گشتیم تو خیابون وکیل اباد مشهد من ...

خببببببببببببب

کل_داستان_در_یک_پست#  

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا من با همکارام رفتم تولد  بعد ساعت خود 11،12شب داشتیم برمی گشتیم تو خیابون وکیل اباد مشهد من ...

بعد یهو دیدین دونفر تو یع ماشین دارن کارای خاک برسری میکنن😂و پیش همکارا همه خجالت زده شدین😐

ایا این داستان واقعیست یا ساخته ی ذهن نویسنده ی ماسا😐

بعد دوباره اومد جلو با یه لبخند و چراغ ماشین رو هم روشن کرده بود که توی ماشین دیده شه به خدا یه دختر ...

مواد و الكل زدن ... چند تا شلاق بخورن حالش مياد سرجاش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

خب جوونا مکان ندارن ولی نیاز دارن،چیکار کنن خو😂😂

ولی اینا کار خوبی نکردن انصافا😂😂

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
بعد دوباره اومد جلو با یه لبخند و چراغ ماشین رو هم روشن کرده بود که توی ماشین دیده شه به خدا یه دختر ...

😳😳😳

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خانمی اونا کار زشت و اشتباهی کردن شما‌ چرا اومدی اشتباه اونا رو داری پخش میکنی قبحش واسه بقیه هم بریزه؟

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن