2777
2789
عنوان

خانومایی.ک.ازهمسرتون.خیانت.دیدین یه.لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 21 پست

خیلی سخت، ولی اگه قرار به خاطر پسرت سکوت کنی ،باید باهاش کنار بیای،خودتو یه جوری توجی کن، مثلا اینکه همه آدما تو زندگیشون اشتباه میکنن ولی مهم قبول اشتباه و جبرانش، اینکه شوهرت پشیمون شده و فهمیده که اشتباه خیلی بزرگی کرده ،الان میخواد که جبران کنه، اگه مثلا شما جای اون بودین چه انتظاری از شوهرتون داشتین، فکر کنید این اشتباه از سمت شما بود و الان میخواین جبرانش کنید از شوهرتون چه انتظاری دارین، مطمئن باشین اونم وجدانش درد میکنه و ترس اینو داره که نکنه شما یه روز دوباره به روش بیارین خجالت بکشه 

من که بعد از۱سال و نیم تازه کمی دارم اروم میشم

البته خیانت کامل نبود...

من شوهرم یه دختری رو برای دوستش میخواست معرفی کنه بهم.و یک روز بجای دوستش با اون چت کرد...

اونم فقط چندسالته و این حرفها...

ولی چون به من نکفت و من خودم فهمیدم...داغون شدم...

یعنی انقدددور حساسم....

حالا زوده فراموش کنی....فراموش که نه...عادت کنی.

ولی باید به خودت کمک کنی...

وگرنه داغون میشی..

به این فکر کن که شوهرت خدا نیست که اشتباه نکنه.

انسانه و جایز الخطا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیانت سخته خداکنه هیچکی نبینه 

ولی ببین خانمی فکر نکن بقیه مردا پیغمبرن و شوهر تو بده و هرز میپره ۹۹ درصد مردا اگ ی زن بشون پا بده میرن اگ نرن حداقل چند روزی تو فکر طرف هستن 

مرد طبیعتش همینه کلن تنوع دوسته مرض داره دبگ نمیشه کاریش کرد خخ بنظرم ویس دکتر اوحدی را گوش کن در مورد خیانت خیییلی بت کمک میکنه الان زمونه  خیلی کثیف تر از این حرفا شده 

همین ک شوهرت تلاش میکنه دلتو بدست بیاره ینی دوست داره ینی پشیمونه ینی براش مهمیییی توام ک بخاطر بچت نمیتونی طلاق بگیری نمیشششه ک طلاق بگیری بچه آیندش چی میشه پس گناه اون چیه ...

پس الکی خودتو عذاب نده ... حتمن گوش کن ویس دکتر اوحدیا جالبه حرفاش

چی بگم والا ما تو بیرون گود نشستیم تو بطن زندگیشون نیستیم،گفتم شاید علتش این باشه

البته هرمردی متفاوت رفتارش 

ولی مردا هرکارکنی دلیل برا خیانت پیدا میکنن

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

زمان عزیزم......زمان خودش همه چی رو درست میکنه کم کم فراموش میکنی،طول میکشه،شاید گاهی یادت بیفته ولی مثل الان داغونت نمیکنه،منم اوایل خیلی افسرده و ناراحت بودم ولی بعد از چند ماه بهتر شدم،خیانت شوهرم در حد چت بود و قسم خورده که تکرار نمیشه،منم دیگه به هیچ وجه توی گوشی کاراش کنجکاوی نمیکنم،کاش همون یه بارم دستم می شکست و به گوشیش دست نمیزدم،برای من که شرایط جدایی ندارم ویه بچه دارم به نفعمه که کنجکاوی نکنم،ولی حواسم به رفت وآمداش هست و وسایلاشو میگردم اگه بفهمم با کسی رابطه داره یا هم خوابی داشته یه لحظه هم مکث نمیکنم قید بچه روهم میزنم،این یه بار در حد چت بود و طرف رو اصلا ندیده بود ولی اگه جور دیگه باشه تحمل نمیکنم

عزیزم میدونم شرایط سختی رو پشت سر گذاشتید ولی شاید بهتر باشه به فکر آینده باشید.از حالا به بعد چی؟بگردید دنبال علت خیانت همسرتون.با هم در موردش صحبت کنید البته اگر با کمک یه مشاور باشه که خیلی بهتره.به فکر از الآن به بعد باشید.قوی باشید.با تلاش و پشتکار میتونید زندگی تون رو از نو بسازید.البته میدونم فراموش کردن گذشته سخته ولی نذارید حال و آینده تون تحت تاثیر گذشته باشه.