2777
2789

سلام خانوما من همونم ک یک ماه پیش شوهرم بهم.خیانت کرد و من تصمیم گرفتم بخاطر بچم برگردم سرزندگیم والان یک ماهی میشه ک ازاون قضیه گذشته.ولی شب و روزم شده غم وغصه.وفکرو خیال.چی کار کنم ک بتونم راحت زندگی کنم?هیچوقت نمیتونم ببخشمش وبخاطر پسرم برگشتم وهرکاریم میکنه دل منو شاد کنه.نمیشه یعنی نمیتونم .تموم.اون حرفایی ک به.اون.زنه.میگفت هروز تو ذهنم تداعی میشه هی خودمو مشغول میکنم ولی باز انگار ن.انگار.یهو الکی اشکام سرازیر میشن همش میگم.چرا شوهرم این.کارو باهام کرد..کسی بوده بهش خیانت شده باشه و چطوری فراموش کرده?اصن میشه همچین رفتار زشتیو فراموش کرد?چی کار کنم اروم شم.یک ماه زندگی ب خودمو بچم تلخ شده.دیگه نمیدونم چیکار کنم 

ب نظرمن وقتی خیانت دیدی نباید برگردی چون همینجوری داغون میشی

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی خوندی و هرچی ازش دیدی تاعمر داری یادت نمیره خواهرم 

این بغض لعنتی همیشه کنارته حتی وقتی حس میکنی با همسرت بعترین زندگی داری ی لحظه ک نگاهش کنی یاد کاراش میفنی و متنفر میشی ازش 

ببخش راهی برا تسکین دلت نداشنم اما من اینا رو تجربه کردم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
بچم عاشق پدرشه خیلی وابسطس منم ب پسرم وابسطم چیکار کنم.ب نظرت

نمیدونم بخدا منک وقتی فکرمیکنم اگ خدایی نکرده خیانت ببینم اصلا نمیتونم ببخشم حتی بخاطر بچم چون تا اخرعمر عذاب میکشم

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

برای همینه مشاورها میگن قبل از کنجکاوی و کشف خیانت، با خودتون بگید اگر چیزی ازش فهمیدم یا پیدا کردم بعدش چه میکنم؟ آیا طلاق میگیرم یا باز بخاطر شرایط یا دلم ادامه میدم؟ درسته خیانت زشته و باید باهاش برخورد شه ولی اگه قصدتون رفتن نیست پس بیخیال بشید و کنجکاوی تو گوشی و برنامه های همسرتون نکنید. حداقل تو بی خبری اعصابتون راحت تره تا اینکه بفهمید و مجبور شید کنار بیایید

دوست گلم شماهم حتما برو مشاوره . بهت میگه چطور با قضیه کنار بیای و به زندگیت ادامه بدی

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

عزیزم تو تاپیکای قبلیت خوندم بعد از زایمانت شما و همسرت نسبت به هم سرد شدین،شما تلاشی برای درست کردن رابطتون کردی؟باید بفهمین دلیل خیانت شوهرتون چی بوده؟شاید باعثش بی تفاوتی خودتون به رابطتون بوده؟

اره دقیقا.راس میگین الانم همینطورم

قربونت برم سعی کن بهش فکر نکنی بعد ی مدت دلت آروم ترمیشه اما اعتمادت دیگه برنمیگرده هیچوقت 

من شوهرم دوست دارم اونم مثلا من دوست داره اما ی ادم هوسباز ک دنبال اینه حتی  با دوست من چت ناجور کنه روروز بود خونه نبودم برگشتم خونه تو کیف پولش ک ا ندوم پیدا کردم هرکی جای من باشه فکر دیگه جز خیانت میکنه ؟؟

بااین و ماه های اخر بارداری ام هرجوریه ساپورتش کردم همخ جوره اما این بود جوابم تازه جلو ام افتاده میگه دوستم داده منم حتی کتک زد ک میخواستی نری خونه مادرت 

ب سرم زده هم خودم بکشم هم بچه تو شکممو یکی دیگه رو هم بدبخت کردم 

😔😔😔😔هر روز دارم میسوزم تو اوج شادی و دلخوشی یاد کاراش میوفتم غم بزرگی تو دلم میشینه من شوهرمم زیر بار نمیره و دست نمیکشه از کاراش 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
عزیزم تو تاپیکای قبلیت خوندم بعد از زایمانت شما و همسرت نسبت به هم سرد شدین،شما تلاشی برای درست کردن ...

نه خواهرمن  ی مرد بخواد خیانت کنه ب این چیزا نگاه نمیگنه ی جور مریضی ک درمان نداره