2777
2789
عنوان

خسته ام از دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 104 پست
پس پتانسیل روابط عاشقاانه دارین شما دوتا چرا به همون روزا برنگردین؟مشکلاتتون به نحوی نیست که به فکر ...

من باهاش خوبم ولی وقتی ناراحت بشم کنترلمو از دست میدم آخه خیلی بد باهام حرف میزنه امروز بهم گفت ج...ه

تیکر تولد یکسالگی دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا از مشاور نینیسایتم میتونی کمک‌بگیری.ولی از من میشنوی به مدت بیشتر توجهت به خودت باشه.اصصلن گیر ...

بچمون گهواره داره میگم بذارم تو گهواره میگه پیشم نباشه خوابم نمیبره

تیکر تولد یکسالگی دخترم

خب شرایط جامعه هم طوری شده که مردا یه کم عصبی شدن زنا باید درکشون کنن

سختی زندگی زیاد شده

مرد بیاد خونه و بخاطز نداری یا هرچیزی همش غر بشنوه خب طبیعتا خسته میشه

سعی کن اگر غر میزنی کمتر و کمترش کنی

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
من باهاش خوبم ولی وقتی ناراحت بشم کنترلمو از دست میدم آخه خیلی بد باهام حرف میزنه امروز بهم گفت ج... ...

حرفش خیلی زشت بوده توجیه نمیکنم رفتارشو اما میگم این رابطه یک روزه خراب نشده و فقط هم ایشون مقصر نمیتونه باشه دوست من

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بچمون گهواره داره میگم بذارم تو گهواره میگه پیشم نباشه خوابم نمیبره

خطرناکه خییلی خطرناکه بهش بفهمون.اقلن بزارش تو گهواره باباش پیشش باشه.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
من باهاش خوبم ولی وقتی ناراحت بشم کنترلمو از دست میدم آخه خیلی بد باهام حرف میزنه امروز بهم گفت ج... ...

وای 😣 استارتر یه چیزی بگم..

مردا از اینکه زن زیاد بهشون بچسبه یا قربون صدقشون بره خوششون نمیاد.. بیشتر مردا اینطورین..منم تو زندگیم اینو از وقتی رعایت کردم شوهرم خیلی میاد جلو.. 😍

من پسرم 16ماهشه چند ماهه ب شدت دستمون خالیه و اینکه من بسیااار عصبی و پرخاشگر بودم و فحشهای بدی میدا ...

باورت میشه من همیشه تو خونه میرقصم لباس باز میدوشم ولی اصلا منو نمیبینه مثلا براش مهم نیست من آرایش کنم یا نه یا مرتب باشم چند روز پیش موهامو کوتاه کردم منو دید حتی یه مبارکه هم نگفت خیلی دلم میشکنه😢

تیکر تولد یکسالگی دخترم
باورت میشه من همیشه تو خونه میرقصم لباس باز میدوشم ولی اصلا منو نمیبینه مثلا براش مهم نیست من آرایش ...

استارتر جونم حق با شماست.. ولی اگه میخوای زندگیتو بسازی و بخاطر دخترت.. خودت تنها برو مشاوره ببین چجوری باید رفتار کنی ک شوهرت بشه مثل قبل 😘

استارتر جونم حق با شماست.. ولی اگه میخوای زندگیتو بسازی و بخاطر دخترت.. خودت تنها برو مشاوره ببین چج ...

به نظرت حلقه امو بفروشم برم پیش مشاور؟

تیکر تولد یکسالگی دخترم