2777
2789
عنوان

من همونم که شوهرم با یه زنی که رفتن ماشینشو بگیرن دوست شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 98 پست

من یه نگاهی به تاپیکهای قبلت کردم خیلی بی سیاستی و همه چی را به جار و جنجال میکشونی

سر مسائل پیش پا افتاده شوهرتو از خودت دور کردی به جای اینکه با سیاست باشی اینقدر بداخلاقی کردی تا یه مطلقه جلو راهش سبز شده و چراغ سبز نشون داده

اسی ببخشید ولی نمیدونم چرا فک میکنم شوهرت با زنه دس به یکی کرده که گولت بزنه شاید هماهنگ کرده که وقتایی که باتوهست اینکارو کنه که توهم شکت کم بشه اخه ادم اگه پشیمون بشه طرف زن خودش میگیره حتی اگه اشتباه کرده باشه نه طرف یکی دیگه رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر شوهرت بچس سنش خیلی کمه هنوز پخته نشده خودت چند سالته ،خیلی بچس 

منم ۲۲

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
استاتر رفتم تاپیکاتو خوندم اومدم   احساس میکنم قبل این اتفاقا اخلاق بدی داشتی  شوهرتو اذیت ...

چه ربطی داره یعنی هرکی بداخلاق شدشوهرش حق داره خیانت کنه؟؟؟اون وقت اقایون که خیلی اخلاقای گندتری دارن خانماهم حق دارن خیانت کنن ؟؟؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
عزیزم من خیلی سختی کشیدم دیگه طاقت بعدی رو ندارم خریدم که دیگه بعدی در کار نباشه

اصلا به شوهرت کاری ندارم 

اون هر غلطی خواست بکنه 

قرار نیست تو به خاطر یه ادم نفهم خودت رو بکشی 

فکر بچت باش عزیزم 

چرا باید زندگی خودت رو از بین ببری بخاطر یه ادم دمدمی مزاج 

بچت بی مادربشه فکر کردی اون جور پدر حواسش میشه به بچه 

نامادری بیاد بالا سر بچت یه عمرم بچت نفرینت میکنه که تنهاش گذاشتی 

یه زره قوی باش 

تو قوی باشی و محکم شوهرتم غلطی نمیکنه 

زندگیت رو سعی کن مدیریت کنی عزیزم 

هر کسی تو زندگیش یه جور مشکل داره 

مشکلات زندگیت رو باید حل کنی اگر قابل حل شدن هم نبود راهش خودکشی نیست

از همگی ممنون پستارو همه خوندم شرمنده گی برای اوناییی که ناراحت شدن من خونوادم پشتم نیست که برم خونواده شوهرم هفت خط عالمن

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
از همگی ممنون پستارو همه خوندم شرمنده گی برای اوناییی که ناراحت شدن من خونوادم پشتم نیست که برم خونو ...

پس الا ن که پشتتن خانواده ی شوهرت

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
زمینش فراهم میشه بهانه دستشون میوفته برای زنها هم همینطور

این چه حرفیه هیچ مردی حق نداره خیانت کنه هر مردی که بازنش زندگی میکنه یعنی راضیه مجبور که نیست هرمردیم که از زنش ناراضیه طلاقش بده بعد هرکاری میخواد بکنه الان اگه شوهر من بهم بداخلاقی کرد و اذیتم کرد برم خیانت کنم و بگم زمینش فراهم شد برام

این چه حرفیه هیچ مردی حق نداره خیانت کنه هر مردی که بازنش زندگی میکنه یعنی راضیه مجبور که نیست هرمرد ...

من هدف راهنمایی استارتر بود تا مشکلاتش حل بشه و زندگیش پا بگیره 

حالا خود داند استارتر صلاح خودشو بهتر میدونه

بچه ها کاری ندارم به اینکه شوهر اسی چقدر بی در ک و فهم و باری به هر جهته هر کس مهربون باشه میره با اون

اخه مرد باید تکیه گاه باشه نه اینقد کم شعور

جدا از این می دونید قرص برنج شنیدم ادمو زجر کش میکنه کم کم می کشه خیلی سخته خودکشی باهاش

نکنید این کارو

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
از همگی ممنون پستارو همه خوندم شرمنده گی برای اوناییی که ناراحت شدن من خونوادم پشتم نیست که برم خونو ...

پس دل به این شوهر نبند و ب چشم یه عابر بانک بهش نگاه کن و پشت خودت وگرم کن باپول و سرمایه ...چون جوریکه من فهمیدم شوهرت چندان بهت علاقه نداره و باتوجه به سن کمش حتما تکرار میکنه ..اینارو گفتم که حساب کار دستت بیاد بفکر وسیله خونه و فلان نباش فقط پول و سرمایه جمع کن ...حواستم باشه دیگه باردار نشی ....حالا که نمیتونی جداشی از نظرمالی خودت و مستقل کن..نمیدونم پسر ۲۲ساله زن میخواد چیکار اخه ....