2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی واحتمال حاملگی

205 بازدید | 11 پست

خانوماميشه راهنماييم کنید من 15 روزپريودم عقب افتاده ديروزوامروزبي بی چک گذاشتم منفی بود یعنی احتمال داره من حامله باشم خیلی استرس دارم

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

من از روز اول پریودی تا ۱۵روز بعدش میزدم همش منفی بود اخرش آزمایش بتا دادم گفت بارداری. شاید باورتون نشه چند روز پیشم یع بی بی چک بود زدم بازم منفی بود. حالا هشت ماهمه ها    

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روز اول پریودی تا ۱۵روز بعدش میزدم همش منفی بود اخرش آزمایش بتا دادم گفت بارداری. شاید باورتون ...

دیگه بتا االان توی ماه شما میاد پایین... 😊 ۲ ۳ ماه اول بارداری زیاده 

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات بفرستی ؟ 🍀👼🏻
من از روز اول پریودی تا ۱۵روز بعدش میزدم همش منفی بود اخرش آزمایش بتا دادم گفت بارداری. شاید باورتون ...

ن بابا  

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دیگه بتا االان توی ماه شما میاد پایین... 😊 ۲ ۳ ماه اول بارداری زیاده 

خلاصه که حسرت مثبت شدن بی بی چک به دلم موند😉😀

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
ن بابا    

والا تو بگو تو این همه سال یبار الکی ام مثبت نشد دلمون خوش بشه😆