2777
2789
عنوان

بچه ام یک ماه از سایز جنینیش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 42 پست
متفورمین عوارضی نداره رو بچه؟ منم باید بخورم

نه حتما عوارض نداره كه داده بايد يه طوري جلوي ديابت رو بگيرن ديگه البته به من تا يك هفته گفت يك چهارمشو بهور بعد هم نصفشو آروم آروم دوزش رو بالا برد و اينكه دكتر زنان ميفرسته متخصص داخلي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حتما عوارض نداره كه داده بايد يه طوري جلوي ديابت رو بگيرن ديگه البته به من تا يك هفته گفت يك چهار ...

ببین من یه بار توهفته بیست وپنج آزمایش دیابت یه مرحله ای دادم با نوشیدنی گلوکز و. یه بار. تو. بیست و. هشت فقط ناشتا بدون گلوکز ،هر. بار معاینه دکتر. هم ازم ادرار می گیره ،ممکنه دیابت باشه و نفهمیده باشن

ببین من یه بار توهفته بیست وپنج آزمایش دیابت یه مرحله ای دادم با نوشیدنی گلوکز و. یه بار. تو. بیست و ...

اگه يه ماه بزرگه به نظر من به احتمال زياد ديابت باردادي هست ميتوني بگي بنويسه تا مطمعن شي وگرنه عوارضش زياده من خودم ميخايتم طبيعي زايمان كنم ولي بعد اينكه فهميدم ديابت دارم نظرم عوض شد چون بچه روز به روز بزرگتر ميشه واين براي زايمان طبيعي خوب نيست و ممكنه براي مادر وفرزند عوارض داشنه باشه و من يه جاهايي خوندم نوشته بود ممكنه از فشار زايمان چشاش كور شه واگه من تا زايمان طبيعي صبر ميكردم تو ٤١هفتگي نميتونم تصور كنم چقد ميشد بجه دخترم تو ٣٨هفته ٤.٥بود خودت ديگه تصور كن تو ٤١چقد ميشد دكتر ميگفت كه جنين الان قند تغذيه ميكنه ووقتي به دنيا اومد دو سع روز تو دستگاه موند و خودشون آروم آروم قندشو آوردن پايين اگه مياررديم خونه قندش يهو ميومد پايين به دليل تغذيه نكردن قند كه تشنج ميكرد خدايي تكرده من خودم مامانم ميگفت اون زمان اين آزمايشا نبود ما نفعميديم ومنن چهار و نيم به دنيا اومدم و تا روز دهم شدم كلا دو كيلو نگو تشنج كردم و نفهميدن مامانم ميگه پس از اين بوده كه تو اينطوري شدي واي الان خوبه علم پيشرفت كرده و ميشه جلوي همه چيزرو گرفت تو هم حتما بگو آزمايش بنويسه برات همون چهار مرحله اي رو كه خيالت راحت شه 

اگه يه ماه بزرگه به نظر من به احتمال زياد ديابت باردادي هست ميتوني بگي بنويسه تا مطمعن شي وگرنه عوار ...

ممنووونم عزیزم از راهنماییت ، حتما امروزبه دکترم زنگ می زنم لطف کردی

اگه يه ماه بزرگه به نظر من به احتمال زياد ديابت باردادي هست ميتوني بگي بنويسه تا مطمعن شي وگرنه عوار ...

منم ماه هشتم و یکماهه مه دیابت دارم ،میخواستم ازت بپرسم ببینم به غیرمصرف قرص رژیمم داشتی؟ الان بچه هات که سالمن ایشالله ؟ اخه همش میترسم قرص هم عوارض داشته باشه رو بچم... دکترمم گفته هقته ۳۸ زایمان کنم ولی طبیعی بنظرت میشه؟ 

ببخش انقدسوال کردم یکم استرس دارم بابت این قندلعنتی

شکم و دور. سر. رو دکتر. گفت، انقدر استرسی شدم قد. و. وزن رو نپرسیدم

نترس چیزی نیست من شکم و دور سر بچم ۴ هفته عقب بود گفتن میکروسفاله عیچیشم نیود

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
منم ماه هشتم و یکماهه مه دیابت دارم ،میخواستم ازت بپرسم ببینم به غیرمصرف قرص رژیمم داشتی؟ الان بچه ه ...

آره يكم برنج و نون و ماكروني كلا نشاسته رو گذاشتم كنار ولي من بعد زايمان افسردگي بعد از زايمان داشتم كه دكتر گفت اين افسردگي و ديابت از روي شوك عصبي توحاملگي مياد كه مال من تو غربالگري اول گفته بودن احتمال سندرم دان هست كه من يك ماه كارم شد گريه تا غربالگري دوم و اومدن جوابش و دعوا هاي پدر و مادرم همه باعث شدن تا اينا به سرم بياد الان ماشالله ماشالله بچه هام مثل همه ي بچه هاي سالمن اصلا نترس دكترا ميگن ديابت بارداري فقط از استرس و ناراحتي مياد تو هم همراه با رژيم ترس و اظطرابت رو هم بذار كنار  قرصا هم نترس فك نكنم ضرر داشته باشه بيشتر از ديابت كه ضرر ندارن 

آره يكم برنج و نون و ماكروني كلا نشاسته رو گذاشتم كنار ولي من بعد زايمان افسردگي بعد از زايمان داشتم ...

از این به بعد زندگیت پر باشه ازآرامش و حس های خوب به امیدخدا