2777
2789
عنوان

بچه ام یک ماه از سایز جنینیش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 42 پست

منم چهارشنبه سونو ان تی دادم .از تاریخ پریودیم هم مطمعن هستم ..بعد تو سونو بچه م یه هفته بزرگتره ..

نمیدونم چرا اینجوریه 

من 12 هفته و سه روز بودم .ولی سونو که دادم گفت 13 هفته و چهار روز هستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین جنین چند تا چیز داره .تا میشه یه جنین.یعنی قد و وزن و دور سر و دور شکن همه باهم هفته ۳۵ هستن؟

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

پسر منم از هفته دوازده همه سونوها يه ماه جلوتر نشون ميداد

وقتي ميفهميدن از تازيخ پري مطمينم همشون ميگفتن مشكلي نيست درشته

وقتي هم بدنيا اومد تو هفته ٣٨و يكروز وزنش ٣٨٠٠بود

الانم تو كلاس سومين قد بلند كلاسه

ببین جنین چند تا چیز داره .تا میشه یه جنین.یعنی قد و وزن و دور سر و دور شکن همه باهم هفته ۳۵ هستن؟

شکم و دور. سر. رو دکتر. گفت، انقدر استرسی شدم قد. و. وزن رو نپرسیدم

منم چهارشنبه سونو ان تی دادم .از تاریخ پریودیم هم مطمعن هستم ..بعد تو سونو بچه م یه هفته بزرگتره .. ...

برای من دقیقا توی ان تی 8 روز بزرگتر گفت، اما دکترم گفتش اشکالی نداره!!

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من از تاریخ قاعدگیم مطمئن بودم اما توی سه ماه اول بهم گفتن یک هفته بزرگتره و احتمالا زمان تخمک گذاری ...

دختر منم يك يا دو هفته يادم نيست بزرك بود تو آزمايش بارداري هم همه چي خوب بود ولي نگو بعد تو ماه نهم ديابت بارداري گرفتم كه تا روز عملم قرص متفورمين داد دكتر قندمو آوردن پايين دخترمم ٤كيلو و ٤٥٠گرم بود 

البته در. نهایت گفت درشته

ان شالله چیزی نیست و فقط سالم و درشت

به امید خدا

برای من سه ماه اول گفتش بزرگتر. حدودا 8 روز

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
دختر منم يك يا دو هفته يادم نيست بزرك بود تو آزمايش بارداري هم همه چي خوب بود ولي نگو بعد تو ماه نهم ...

اصلا نترس يه بچه ناز و تپل مياري من دو تا بچه هام هم ٤.٥كيلو بودن هميشه هم ماه نهم ديابت ميگيرم تو هم بگو يه آزمايش بنويسه برو آزماييششم سخته ٤بار سر هر ساعت خون ميگرفتن خودشم ناشتا بچه تو شكمم داشت خودشو مينداخت بيرون