کسی یه همچین تجربه ای داشته ؟جنین من در هفته سی و. یک سایزش اندازه جنین در هفته سی و پنجه،کسی اطلاعی داره؟آزمایش دیابت هم یه بار با نوشیدنی گلوکز تو. هفته بیست و پنج دادم و یه بار معمولی توی هفته بیست و هشت وخوب بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم چهارشنبه سونو ان تی دادم .از تاریخ پریودیم هم مطمعن هستم ..بعد تو سونو بچه م یه هفته بزرگتره .. ...
برای من دقیقا توی ان تی 8 روز بزرگتر گفت، اما دکترم گفتش اشکالی نداره!!
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من از تاریخ قاعدگیم مطمئن بودم اما توی سه ماه اول بهم گفتن یک هفته بزرگتره و احتمالا زمان تخمک گذاری ...
دختر منم يك يا دو هفته يادم نيست بزرك بود تو آزمايش بارداري هم همه چي خوب بود ولي نگو بعد تو ماه نهم ديابت بارداري گرفتم كه تا روز عملم قرص متفورمين داد دكتر قندمو آوردن پايين دخترمم ٤كيلو و ٤٥٠گرم بود
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
دختر منم يك يا دو هفته يادم نيست بزرك بود تو آزمايش بارداري هم همه چي خوب بود ولي نگو بعد تو ماه نهم ...
اصلا نترس يه بچه ناز و تپل مياري من دو تا بچه هام هم ٤.٥كيلو بودن هميشه هم ماه نهم ديابت ميگيرم تو هم بگو يه آزمايش بنويسه برو آزماييششم سخته ٤بار سر هر ساعت خون ميگرفتن خودشم ناشتا بچه تو شكمم داشت خودشو مينداخت بيرون