2777
2789
عنوان

آخر سالی دلتنگم💔💔

287 بازدید | 12 پست

عجیب دلتنگ شدم.. یک سال گذشته بسیار برام پر فراز و نشیب بود همه جور اتفاقی گذشت واقعا سال 97 برام پرخاطره بود... حالا خوب و بد باهم.. 

یه سری تجربه های جدید برام بوجود اومد. خدایا شکرت راضیم به رضات...دلم واسه چهار پنج ماه پیش خیلی تنگ شده.. الان به دلایلی یه مقدار محدود شدم، دلم آشوبه 

خدایا سال و سالهای بعدی رو برامون زیبا بنویس.. قدرت تحمل سختی و فراز و نشیب ها رو بهمون بده الهی آمین

دلتنگی درد بی درمونه 

راستی سال 97 واسه شما چطور بود

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
دوستان چطوری میتونم کاربریم رو پاک کنم؟  استارتر ببخش عزیزم❤️

توی تاپیک نی نی یار ها بگو عزیزم

فردا صبح آنلاین میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد!! از دست دادن های زیادی داشتیم... امیدوارم ۹۸ خیر و برکت و سلامتی باشه واسه همه🙏🏻

انشالله سال عالی باشه واسه همه

بدترین سال عمرم بعد از طلاق که خیلی اذیتم کردن همین سال بود . عین درختی شدم که پر بار بود ولی فصل می ...

امیدوارم ازین به بعد خوشبخت باشی عزیزم💗

پشت سر هم برام اتفاق بد افتاد فوت مادر جونم سرطان عشقم قبول نشدن تو کنکور جواب ندادناش تا همی الان س ...

عزیزم💔

انشالله سال جدید براتون پربرکت باشه

سوگند جان خیلی وقته میخام کاربریمو پاک کنم نی نی یارا رسیدگی نکردن مجبور شدم اون تاپیکو بزنم و با او ...

ای بابا😳🤤🤤