2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن تو گوگل سرچ کن تطبیق بده

عزیزم سرچ کردم خیلی شبیه هم هستن من الان هم در دوران پریودم نمیتونم برم معاینه گوگل هم خیلی قابل اعتماد نیست دوست دارم از تجربه شخصی ادما بدونم خیلی نگرانم خواب و خوراک ندارم

عزیزم سرچ کردم خیلی شبیه هم هستن من الان هم در دوران پریودم نمیتونم برم معاینه گوگل هم خیلی قابل اعت ...

اولش یه جوش میزنه بعد بزرگ میشه کم کم چند تا میشه بعد سرش تاولی میشه و  دست بزنی میترکه دردم داره

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
تبخال دفعه اولت باشه خيلي درد ميكشي يا دردت شروع ميشه اگه نرمالي جوشه 

فقط وقتی بهشون دست میزنم درد میگیره رد حالت عادی فقط یکن سپزش داره که اونم حس میکنم بیشتر به خاطر پد بهداشتی هست نمیذاره هوا برسه بهشون

فقط وقتی بهشون دست میزنم درد میگیره رد حالت عادی فقط یکن سپزش داره که اونم حس میکنم بیشتر به خاطر پد ...

تبخال من ديدم  تو مطب دكتر خانمه گفت دفعه اول درد داري حتي دستشويي نميتوني كني از درد بعدشم دونه هاش بيشتر ميشه هي 

احتمالا جوشه نگران نشو 

تا حالا داشتي تبخال ؟  

hair coloris ~ hair keratin 
اولش یه جوش میزنه بعد بزرگ میشه کم کم چند تا میشه بعد سرش تاولی میشه و  دست بزنی میترکه دردم دا ...

فکر میکنم از اول چندتا بود واسه عفونتم میتونه باشه؟ چون حس میکنم عفونت ادراری هم دارم

اولش یه جوش میزنه بعد بزرگ میشه کم کم چند تا میشه بعد سرش تاولی میشه و  دست بزنی میترکه دردم دا ...

عزیزم من یه جوش بزرگ رو واژنم زد, باردارم هستم, خیلی هم درد داشت, بعد دوروز ک ترکید چرک اومد بعد خون ببخشید که گفتم, جوش بوده؟ دکترم نرفتم, حالا فهمیدم چ اشتباهی کردم

خودمن اگه عفونت داشته باشم روی ب ا سن و واژنم جوش میزنم نکنه عفونت داری؟

سمیه جون دقیقا قبل این جوش ها ترشح زرد داشتم و سوزش ادرار اما اینا همه علائم تیخال هست میگن...جوشای شما چه شکلی بود

فکر میکنم از اول چندتا بود واسه عفونتم میتونه باشه؟ چون حس میکنم عفونت ادراری هم دارم

بعید میدونم برای عفونت جوش بزنی ولی اگه موقع اصلاح بد شیو کنی جوش میزنی

لطفا لایکم نکنید ممنونم