2777
2789
تبخال من ديدم  تو مطب دكتر خانمه گفت دفعه اول درد داري حتي دستشويي نميتوني كني از درد بعدشم دون ...

نه عزیزم نداشتم...من موقع ادرار سوزش دارم اما نه به این حد

عزیزم من یه جوش بزرگ رو واژنم زد, باردارم هستم, خیلی هم درد داشت, بعد دوروز ک ترکید چرک اومد بعد خون ...

هیچ وقت ایینکارو نکن جدی بگیرید اگه خوب شده مسله ای نیست ولی اگه زیا شده پیگیر باس

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیه جون دقیقا قبل این جوش ها ترشح زرد داشتم و سوزش ادرار اما اینا همه علائم تیخال هست میگن...جوشای ...

شبیه جوشهای گوشتی میمونه و خیلی دردناکه بعدش عفونی میشه و وقتی خالیش کنم خوب میشه واسه شما هم جوش عفونیه؟

هیچ وقت ایینکارو نکن جدی بگیرید اگه خوب شده مسله ای نیست ولی اگه زیا شده پیگیر باس

یه جوش خیلی بزرگ و دردناک بود, الان خوب شده, قبلا هم میزدم ولی خب باردار نبودم, الان متوجه شدم باید حتما رفت دکتر نشون داد تو بارداری,حالاهم ک خوب شده نمیدونم چیکار کنم

شبیه جوشهای گوشتی میمونه و خیلی دردناکه بعدش عفونی میشه و وقتی خالیش کنم خوب میشه واسه شما هم جوش عف ...

اول شبیه به جوش های چرکی بود بعد از ۲-۳روز لکه رمز شده که وسطش سفیده...درد میکنه نمیشه بهش دست زد...عفونت قارچی هم باعث جوش و قرمزی میشه؟

یه جوش خیلی بزرگ و دردناک بود, الان خوب شده, قبلا هم میزدم ولی خب باردار نبودم, الان متوجه شدم باید ...

دیگه هیچی دیگه خوب شده مهم نیست چرکی بوده لابد

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
خون ریزی بسیار شدید دارم نمیشه معاینه کرد

میتونی بگی فقط جوشتو نگاه کنه کامل لباسستو درنیاری اگه دیدی به تبخال شبیه ،حتما پمادشو بگیر بزن پیشرفت نکنه، یکی از علایمشم درد کمر و اجساس سرماخوردگی چند روز قبلشه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
واسه منم همینجوری بود؟ شما ب دکتر نشون دادی؟ 

نه خود ب خود خوب میشن تند تند جوش نمیزنم فقط وقتی ک عفونت داشته باشم یه بار دکتر جوشهای روی ب اس نم رو دید گفت از عفونته از اونجا ب بعد منم فهمیدم نگران نباش فقط عفونتتو درمان کنی دیگه جوش نمیزنی

میتونی بگی فقط جوشتو نگاه کنه کامل لباسستو درنیاری اگه دیدی به تبخال شبیه ،حتما پمادشو بگیر بزن پیشر ...

دارو هارو عصر گرفتم و فعلا دوتا قرص خوردم...نمیدونم واقعا جوش هست یا تیخال چون قبلش علائم عوفنت هم داشتم