2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خونه داییم بودیم بعد عروس داییم حاملس ۶ ماهشه ۹.ماه بعد ازدواجش باردار شد

بعد یه مقدار لباس و خرت و پرت خریده بودن واسه بچش

بعد زنداییم هی داشت به لباسا نوش ذوق میکرد یهو چشمش خورد به من به عروسش گفت وقتی درد زایمان گرفتت واسه فلانی دعا کن زودتر باردار بشه 

با اینکه مطمعنم بی منظور گفت زنداییم ولی خیلی دلم شکست توجمع😔😔😔😔😔

مامانم که حال منو دید گفت انشالله تا اونموقع خودش بارداره و میخواس جوو عوض کنه ولی خیلی دلم شکست😔😔😒

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
خیلی کم درد داشت نه اونقدرا که جو میدادنو میخواستن با بیهوشی انجام‌ بدن  

ميگم اطلاعاتتو  ببر بالا تا ب  اينو اون توجه نكني ك بترسونن 

كم طاقت تر از من نيست ولي با اعتماد ب نفس رفتم خيلي هم درد داشتم خيلي  چون من عفونت شديد داشتم ك رفتم

امشب خونه داییم بودیم بعد عروس داییم حاملس ۶ ماهشه ۹.ماه بعد ازدواجش باردار شد بعد یه مقدار لباس و ...

ای خدا از دست این جور آدما با لحن حرف زدنشون بخدا انقد از مام میپرسن کی بچه دار میشید دیگه دلم نمیخواد برم تو جمعشون

واي خدايااااااا توروخدا لااقل دكترا ك دلشون نميسوزه خودتون اطلاعاتتونو ببريد بالا من هربار مير ...

نمیدونم والا دوساعت باید معطل بشی و اخرسر هم همون داروها دفعه قبلیو میدن

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
خب خواهر الان واقعا بحث تو علميه به دعانويس ربطي مداره كه خيلي ضعيفه؟ براي تنبلي تو ك چاره هست هر ...

تعدادش زیاده ولی تحرکش پایینه

نمیدونم والا دوساعت باید معطل بشی و اخرسر هم همون داروها دفعه قبلیو میدن

خب تو اگ بلد باشي خودت ب دكتره مسيرو ميدي ك اون سر ندوونه تورو 

حتما اگ خدابي نكرده پري شدي برو بگو بنويسه عكس رنگي البته شوهرتم ضعيفه در چ حد ضعيفه؟!

تعدادش زیاده ولی تحرکش پایینه

برا تحركش ك عرق كاسني بده شيره خرنوب بده عرق خارخاسك بده بخوره و ول منم بده با ويتامين سي حارجي 

گرونن ولي ارزش داره 

مهم تعدادشه  دختررررر ك شكر خوبه