2777
2789
خب تو اگ بلد باشي خودت ب دكتره مسيرو ميدي ك اون سر ندوونه تورو  حتما اگ خدابي نكرده پري شدي بر ...

حتما میگم

دقیق یادم نیس تحرکش کم بود

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
من شنیدم که میگن پیاز درمانی خوبه ب ای باردار شدن ولی تا حالا استفاده نکردم

شما که عکس رنگی گرفتی 

و میگی شوهرت اسپرم ضعیف داره که پیاز درمانی نبابد بکنی

شوهرتو قوی کن. شوهر منم قرص خورد. من ماه بعد عکس رنگی باردار شدم.

شوهرتو بفرست دکتر. قرص تقویتی بگیره‌

شما مشکلی نداری. چون عکس انداختی 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا تحركش ك عرق كاسني بده شيره خرنوب بده عرق خارخاسك بده بخوره و ول منم بده با ويتامين سي حارجي  ...

خواهر همه اینارو خورده دل من که اصلا خوب نبود

خرنوبم خورده ویتامینم خورده

چیزای گرمم همش بهش میدادم

شیرموز عسل گردو کنجد دارچین و.... همه اینارم خورده

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
شما که عکس رنگی گرفتی  و میگی شوهرت اسپرم ضعیف داره که پیاز درمانی نبابد بکنی شوهرتو قوی کن. ...

أره باید بفرستم بره دوباره به نظرتون همون قرص ول من رو بگیره بخوره خوبه 

سلام دوست عزیز من شوهرم خیلی بیش از اندازه ضعیف بود و از طب سنتی استفاده کردیم یه دارو ساختنی بهمون داد شبی یه قاشق ازش شوهرم میخورد ک دکتر گفت اگه پاین ترازاین بیاددیگه بچه دادنمیشی منم کلی گریه کردم تا داروخورد بعد از ۲ ماه ازمایش داد رفتم پیش دکترم گفت باورنکردنی هس خیلی عالیه ۲تامون هیچ مشکلی نداریم خداروشکر حالا درحال اقدام هستیم  اگه شوهرت ضعیفه برو میش طب سنتی شوهرمن کم تحرکی داشت

سلام دوست عزیز من شوهرم خیلی بیش از اندازه ضعیف بود و از طب سنتی استفاده کردیم یه دارو ساختنی بهمون ...

چی بود داروش؟

والا من رفتم عطاری یه چیز بهم داد اسمش چهل گیاه بود

باید هرشب با عسل قاطی میکرد میخورد

ولی فایده ای نداشت

خواهر همه اینارو خورده دل من که اصلا خوب نبود خرنوبم خورده ویتامینم خورده چیزای گرمم همش بهش میداد ...

خوردن نه بده هميشه بخوره تا جواب بگيري 

سوال صفحه قبلمو جواب ندادي 

گفتم هر ماه فوليهات چن ميشن؟

تا حالا محرك يا آمپول چي گرفتي؟!

أره باید بفرستم بره دوباره به نظرتون همون قرص ول من رو بگیره بخوره خوبه 

واسه شوهر من که تاثیر نداشت

خوردن نه بده هميشه بخوره تا جواب بگيري  سوال صفحه قبلمو جواب ندادي  گفتم هر ماه فوليهات ...

والا اخرین بار که رفتم سونو پارسال بوده ولی میدونم گفت که بالغ نیست

ازمایش شوهرم و عکسشو بفرسم میتونی تفسیر کنی؟