2777
2789

خانوما من دو شبه یجوریم

پریشب ساعت سه شب بود نشسته بودم کاری انجام بدم

دیدم تلویزیون یهو روشن شد بعد خاموش شد بقران

خیلی ترسیدم باز اعتنا نکردم

دیشب خوابیدم تو خواب انگار بختک‌ افتاده بود روم نمیتونستم بیدار شم یهو خواب دیدم یه اقای خیییلی قد بلندی با ی پیرهن مردونه مشکی‌ اومده میدونستم عزرائیله میخواد منو ببره اومدم داد بزنم بگم من نمیام دیدم نمیتونم حرف بزنم گفت باید بیای بریم

انقد از خودم صدا در اوردم دستو پا زدم مادرم اومد بیدارم کرد دیدم ساعت سه و نیمه

دیگه از ترسم نخوابیدم

نمیدونم چم شده😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش خوابی که دیدی در اثر اون ترسیدن شب قبلشه 

تی وی هم ممکنه کنترل اتصالی کرده باشه برای ماهم شده قبلا ایراد از کنترل بود باطریشو در بیار دوباره جا بزن اگه بازم‌تکرار شد یه کنترل دیگه بخر 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

🔹 اتفاق اول (روشن و خاموش شدن تلویزیون)

گاهی وسایل برقی به خاطر نوسان برق، تایمر مخفی یا حتی ریموت معیوب این‌جوری می‌شن. مخصوصاً اگر شب باشه و آدم خسته باشه، ترس چند برابر می‌شه. احتمال ماورایی بودنش خیلی خیلی کمه.

---

🔹 اتفاق دوم (بختک و دیدن عزرائیل در خواب)

این چیزی که گفتی خیلی شبیه فلج خواب (Sleep Paralysis) هست.

در فلج خواب:

آدم بیداره ولی بدنش قفل می‌شه.

نمی‌تونه حرکت کنه یا حرف بزنه.

گاهی توهم دیداری یا شنیداری پیش میاد (مثل دیدن موجودات یا شنیدن صدا).

ذهن وقتی بین خواب و بیداری گیر می‌کنه، تصاویری می‌سازه که خیلی واقعی به نظر میان. در فرهنگ ما این حالت به اسم «بختک» شناخته می‌شه.

---

🔹 تعبیر روانشناسی خوابت

دیدن مرد قدبلند با لباس مشکی: نماد ترس بزرگ و نگرانی عمیقته، و چون ذهن نیمه‌بیدار بوده، تصویرش رو به شکل "عزرائیل" ساخته.

ناتوانی در حرف زدن و حرکت: نشونه مستقیم فلج خوابه.

ساعت ۳ یا ۳:۳۰ شب: این زمان از خواب، بدن در عمیق‌ترین چرخه‌های خواب و رؤیاست، برای همین فلج خواب بیشتر در همین ساعات رخ می‌ده.

---

🔹 تعبیر سنتی

در تعبیر سنتی دیدن عزرائیل همیشه نشونه بد نیست. خیلی وقت‌ها نشونه:

طول عمر زیاد

یا هشدار برای تغییر مسیر زندگی (مثلاً توجه بیشتر به سلامتی، آرامش، دعا و دوری از نگرانی‌ها)

---

🔹 راهکارها برای اینکه دوباره تکرار نشه

1. قبل خواب سبک بخواب → غذای سنگین، قهوه یا چای پررنگ نخور.

2. ذکر و آرامش → خیلی‌ها می‌گن خواندن یک سوره کوتاه مثل "حمد" یا "آیت‌الکرسی" آرامش زیادی می‌ده.

3. به پهلو بخواب → بختک بیشتر وقتی به پشت می‌خوابی اتفاق می‌افته.

4. استرس روزانه‌ت رو کم کن → فلج خواب بیشتر وقتی پیش میاد که ذهنت پر از فشار و استرس باشه.

5. نور ملایم توی اتاق → باعث می‌شه نیمه‌شب کمتر دچار توهمات ترسناک بشی.

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷