2777
2789
عنوان

شما هم آخرای بارداری احساس زشتی میکردید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو حالم از خودم به هم میخورد خیلی بد بود ورم کرده بودم شدیددددد

احساس نیست عزیزم 

واقعا وحشتناکه 

من که خودمو تو آینه می دیدم چندشم میشد 

اندازه گوریا دماعو لب ورم کرده چشما خمار ......

الانم هیچی نشده زیر چشمام حلقه سیاه افتاده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره  قبل زایمان خوبه حالا  بعدش من لباسای قبل بارداریمو میدیدم مبخواستم خودمو بکشم

من بعد ۱۹ ماه تااازه برگشتم به قبل بارداریم... 

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
آره گلم منم شکم بزرگ و دماغ بزرگ و .... اصن ی وضعی مثل پنگوئنا راه میرفتم ولی وقتی نینیتو ببینی همه ...

زایمان دوممه عزیزم اما اولی آنقدر افتضاح نشده بودم بیشتر وقت داشتم خوشکل باشم 🥺

وای همه لباسام زار میزنه به تنم هیچی اندازم نیست 🥺

کلی لباس خریدم واس بعد زایمان هر وقت نگاشون میکنم میگم خدایا کی میخاد تموم شه شوهرم ب من میگ بامشاد 😁😂

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
اره من بعد یه سال و نیم برگشتم خداروشکر یادم میفته حالم بد میشه

الان سایزم ۳۸ ۴۰ هست اولین لباسی ک بعد زایمان خریدم ۴۶🤕😓

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

بچه ها راسته میگن تو بارداری بچه دختر باشه زیبایی مادر رو میگیره ولی پسر باشه برعکس مادرخوشگل میشه؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤