2777
2789
عنوان

شما هم آخرای بارداری احساس زشتی میکردید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 64 پست
چرت و پرته همش در هر صورت نابود میشی  

از چندهفتگی ؟ من سه ماهم تموم شده تغییر خاصی نکردم

راستی به زایمان طبیعی یا سزارین ربط داره؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چندهفتگی ؟ من یه ماهم تموم شده تغییر خاصی نکردم راستی به زایمان طبیعی یا سزارین ربط داره؟

سه ماه که چیزی نیست عزیزم صبر کن تا اخراش البته به تغذیه هم ربط داره سالم غذا بخوری بهتره 

یک ماه که چیزی نیست عزیزم صبر کن تا اخراش البته به تغذیه هم ربط داره سالم غذا بخوری بهتره 

ببخشید اشتباه تایپی شد. سه ماهم تموم شده

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
بچه ها راسته میگن تو بارداری بچه دختر باشه زیبایی مادر رو میگیره ولی پسر باشه برعکس مادرخوشگل میشه؟

من پسر دارم

داااااغون بودم ها

خداجون کمکم کن بتونم این کوچولو رو اون جوری که تو دوست داری بار بیارم😘😘😘

من دقیقا اون جمعه لباس خریدم برم آتلیه،بعدش خاهرم منو دید گفت کلا شدی دماغ 😐 در حالیکه من خودم متوجه نشدم،بقدری از نظرش بزرگ بود که گفت بگو برات فوتوشاپ کنن،هیچی دیگه کلا بیخیال عکس شدم ،الکی الکی هم لباس خریدم 

من ۸ ماهمه ... صورتم سایه افتاده سیاه شده ... دماغم ورم داره     دست و پاهام ورم دا ...

از ورم پام ماه آخر رو کلا با دمپایی این ور اون ور می رفتم

میمردم از خجالت

من دقیقا اون جمعه لباس خریدم برم آتلیه،بعدش خاهرم منو دید گفت کلا شدی دماغ 😐 در حالیکه من خودم متوج ...

من از دو هفته قبل زایمان عکس دارم

کلا یه دماغم که دور و برش یه کم صورت دیده میشه