2777
2789
كوچكترين چيز و براتون مثال ميزنم ، ٩ ماه  بارداري و درد زايمان و از خود گذشتگي و ... براي ما او ...

اگع صلح برقرار باشه هیچ مشکلی نیس

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه به جای اینکه پز بدین روز زن گل یا کادو گرفتین،باید پز بدین حقوق برابر با مردان دارین.واگر حقوق ...

اوه بعله جمله خیلی سنگین بود

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
توی اینستا بود یه کاریکاتور برای روز زن  و کامنت مردای زیر پست حالمو بهم زد

😑😑بعضیا واقعا با کامنت های مسخرشون حال آدمو بد میکنن درک میکنم گلم

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
😑😑بعضیا واقعا با کامنت های مسخرشون حال آدمو بد میکنن درک میکنم گلم

مسیله حقوق نداشته زنان و مهریه 

طرف حاضر نیست به برابری ولی میگه مهریه ال و بل 

یه زن حق‌ حضانت حق طلاق حق خروج از کشور حق انتخاب پوشش رو نداره بعد زن های ما نگران کادوی روز زن هستن 😕

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
لباس عيد 😶 واقعا نميفهمم يك لباسي كه قراره نهايت ١ماه استفاده بشه ارزش تاپيك زدن داره ، 

شوخی کردم باوا☺

توی اینستا بود یه کاریکاتور برای روز زن  و کامنت مردای زیر پست حالمو بهم زد

اون مردهايي كه ميان تو اينستا كامنت ضدزن ميذارن به همين سوي چراغ شب از زنشون كتك ميخورن😂ديدم كه ميگمااا اراذل اوباش مجازين بابا

مسیله حقوق نداشته زنان و مهریه  طرف حاضر نیست به برابری ولی میگه مهریه ال و بل  یه زن حق ...

حتي اگر نخوايم همخوابي داشته باشيم ميتونن تشريف ببرن عدم تمكين بگيرن برامون ، اونوقت خودشون اگه نخوان پشتشون و ميكنن و ميخوابن يكي از دوستانم  همسرشون به همين دليل طلاقشون دادن نفهميدن حتي افسردگي بعد از زايمان يعني چي

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
اون مردهايي كه ميان تو اينستا كامنت ضدزن ميذارن به همين سوي چراغ شب از زنشون كتك ميخورن😂ديدم كه ميگ ...

البته اینم قشنگ نیست کلا کتک خوردن یا زدن 😄 

دیشب یکی به استارتر یه تاپیک میگفت مگه تو حیوونی که شوهرت تو رو زده !!!! نمیدونم چرا فکر میکرد حیوون هم حق کتک خوردن داره 😒 

در کل اینقدر حرف ها غیر منطقی بود و مردها پشت هم بودن حمایت میکردن از هم حتی خانوم‌هایی که منطقی بحث میکردن مگه تو مغزشون فرو میرفت بحث ازدواج و مهریه و حقوق زنان بود طرز فکرها افتضاحه بخدا 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
حتي اگر نخوايم همخوابي داشته باشيم ميتونن تشريف ببرن عدم تمكين بگيرن برامون ، اونوقت خودشون اگه نخوا ...

من اولین باری که متوجه شدم یه زن بدون رضایت همسرش باهاش رابطه داشته باشه شوهرش تو کشورهای دیگه اسمش ت جا و ز هستش اونقدر  تا مدت ها افسرده بودم که چرا تو این کشورم با این قوانین و عرف ، و چه زن هایی که مورد ت ج ا و ز شوهراشون بودن و خواهند بود چون اصلا زن تو این زمینه انگار حقی نداره و فقط باید سرویس بده همینجا تو اکثر تاپیک ها دیدم خیلی از خانومها طرز فکرهای وحشتناکی دارن تنها هنرشون اینه توصیه میکنن واسه شوهرت شیک بپوش یا چهار چشمی مواظبش باش یکی ازت ندزده .. 😕 

بله حق با شماست خندم میگیره از زن هایی که حقوق ابتدایی و اولیه خودشون رو نمیدونن و‌ تنها دغدغه شون کادو روز زن